Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klajā nācis Filipas Gregorijas romāns “Otra Boleinu meita”

Ieva Drozdova, 04.06.2009. 15:36

Apgāds „Kontinents” piedāvā skaistāko šīs vasaras romānu – vēsturisku šedevru –  Filipas Gregorijas “Otra Boleinu meita”.
Klajā nācis Filipas Gregorijas romāns “Otra Boleinu meita”

Pirmo reizi grāmatu atvērsim Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā gadskārtējā gadatirgus laikā – 6. un 7. jūnijā. Prezentācijas laikā paredzēta tikšanās ar grāmatas tulkotāju Diānu Smilgu.

Pēc šīs grāmatas uzņemtā sensacionālā filma „Otra Boleinu meita” saviļņojusi miljoniem skatītāju sirdis visā pasaulē.

Lietuvā „Otra Boleinu meita” atkārtoti izdota trīs reizes, un lasītāju interese arvien pārsniedz tirāžas apjomus.
 

Grāmatas anotācija:


Mērijai Boleinai ir tikai 14 gadu, kad par viņu nepārprotamu interesi izrāda karalis Henrijs VIII. Mērijas ģimene saskata lielisku izdevību nostiprināt savas pozīcijas galmā un pavēl viņai atsaukties karaļa aicinājumam, lai kāds tas būtu.

Tikko no Francijas atgriezusies Mērijas māsa – daiļā Anna Boleina – palīdz Mērijai apgūt valdzināšanas mākslu, iekšēji kvēlojot greizsirdībā un spēcīgās alkās ieņemt vietu līdzās karalim. Ambiciozā un godkārīgā Anna drosmīgi dodas pretim iecerētajam mērķim – karalienes tronim.

Tjūdoru laika Anglijas galma slepenajos kambaros notiekošais – sazvērestības, nodevība, kaisle un greizsirdība, kā arī bagātīgas ambīcijas un krāšņa mīlestība – ļaus Jums izbaudīt  patiesu klātbūtnes efektu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV