Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Valmieras Jauniešu dome izsludina digitālās mākslas konkursu

Līga Tarbuna, 09.06.2009. 12:39

Ja Tu pārveido bildes, zīmē uz datora vai veido plakātus - piedalies digitālās mākslas konkursā!

Valmieras Jauniešu domes izsludinātā konkursa mērķis ir sniegt jauniešiem iespēju izpausties plakātu un bilžu dizaina veidošanā un popularizēt to, un veicināt jauniešos radošo garu.

Konkursā var piedalīties ikviens, sūtot darbus uz e-pastu dmk.vjdome@inbox.lv līdz 15.augustam. Tēma – sevis izvēlēta. Katrs pretendents var iesniegt līdz trim darbiem. Darba izmērs nav svarīgs, bet pieteikumā jābūt aprakstam par darbu (kā ir veikta darba pārveide vai izveide), kā arī kontaktinformācijai par autoru.

Iesniegtos darbus vērtēs Valmieras Jauniešu domes izvēlēta žūrija. Darbu vērtēšanas kritēriji: darba oriģinalitāte, ideja, kvalitāte, atbilstība noteikumiem un darba paustās idejas saprotamība. Labāko darbu autori tiks apbalvoti Valmieras Jauniešu dienu (2009) ietvaros 26.augustā. Labākos darbus izstādīs Valmieras Jaunatnes centrā Vinda un veikalā ''Randoms'' Rīgā.

Vairāk informācijas par konkursu – nolikumā http://docs.google.com/View?id=dc3twph5_1fjpq2f23

Uzvarētāji saņems konkursa atbalstītāju dāvanu kartes un darbu izstādes iespēju. Konkursu atbalsta: Red Bull, P/G Valleta, Randoms.lv; valmiera24.lv un piedzīvojumu parks Tarzāns.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV