Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

LNT piedāvā jaunu seriālu "Nopirktā mīla"

Lea Liepiņa, 09.06.2009. 12:56 | komentāri (32)

Vispirms viņi iemīlēs viens otru, tikai pēc tam atklās, ka, paši to nezinot, jau ir saistīti. Ar laulību līgumu! Taču tas noslēgts ne mīlestības, bet gan aprēķina dēļ. Tāpēc abu mīlestība nu ir aizdomu un neuzticības saindēta... Reiz tik populārās telenoveles „Mežonīgā kaķe” autori piedāvā jaunu seriālu – Savienotājās Valstīs uzņemto „Nopirktā mīla”! LNT kanālā no 16. jūnija darbdienās plkst. 15.40.
LNT piedāvā jaunu seriālu "Nopirktā mīla"

Villija dzīve ir bezrūpīgas uzdzīves, trokšņainu ballīšu un neskaitāmu daiļavu pārpilna, taču tas viss nedara viņu laimīgu. Patiesībā puisis tā tikai pūlas aizmirsties no sāpīgajām domām par to, ka neviena sieviete viņu nekad neiemīlēs, ka visām vajadzīga tikai viņa nauda. Ko tādu Villijam iegalvojusi vecmāmiņa Hertrudisa, kas audzinājusi mazdēlu kopš bērnības, kad avārijā gāja bojā abi viņa vecāki. Tagad Hertrudisai ir plāns, kā vēl vairāk kontrolēt un pazemot savu mazdēlu – piespiest viņu apprecēties ar Margotu, ar kuru pati var brīvi manipulēt, lai arī turpmāk liktu mazdēlam justies nožēlojami. Jo strauji tuvojas Villija trīsdesmit gadu dzimšanas diena, bet viņa māte testamentā norādījusi, ka mantojumu Villijs var saņemt tikai tad, ja līdz šai dienai būs apprecējies.

Pavisam citādi dzīvo Mariana – meitenei gan ir mīlošs tēvs Ernesto, taču abu dzīvi saindē pamāte – ļauna, arvien neapmierināta sieviete, kas pret Marianu izturas kā pret kalponi. Patiesībā Ernesto nekad nav spējis aizmirst Marianas māti Leonoru, kas vīru un meitu pameta pirms daudziem gadiem, lai apprecētos ar miljonāru. Kādudien universitātē Marianas neaizsargātību mēģina izmantot Matiass – viņš meitenei uzbrūk, bet Ernesto meitu aizstāv un Matiasu pagrūž. Kritiens izrādās liktenīgs – Matiass ir miris, Ernesto tiek apsūdzēts par slepkavību! Viņš tiek apcietināts. Bez laba advokāta neiztikt, bet kur lai ņem naudu tāda noalgošanai? Mariana ir izmisumā.

Atgādinājums par mātes testamenta nosacījumu ir pilnīgi negaidīts Villijam. Viņam atlikušas tikai pāris dienas, lai atrastu līgavu. Hertrudisa cer, ka Villijs dosies pie Margotas, taču tā vietā puisis izdara ko negaidītu – ievieto avīzē anonīmu sludinājumu, kurā miljonārs aicina atsaukties meitenes, kas par atlīdzību vēlētos kļūt par viņa sievu!

Ieraudzījusi avīzē neparasto sludinājumu, Mariana ķeras pie šī pēdējā salmiņa tik nepieciešamās naudas iegūšanai – viņa piesakās līgavu konkursā. Taču pretendentes Villijs nemaz neredz – meitenes izvērtē nevis viņš pats, bet viņa draugs Santjago, tieši viņš nolemj, ka Marianai būtu jāsatiek Villijs.

Jau pirmoreiz tiekoties, abi saprot, ka ir atraduši īstu mīlestību. Taču viņi neuzzina, ka ir saistīti ar sludinājumu. Mariana nospriež, ka Villijs ir tikpat nabadzīgs kā viņa pati. Un viņa nolēmusi ziedoties tēva glābšanai...  

Atklājot, ka viņam atrastā līgava ir neviena cita kā Mariana, Villijs pēkšņi ierauga viņā mantkārīgu aprēķinātāju. Savukārt meitene jūtas tā, it kā būtu nopirkta. Šī laulība, kurā abiem jābūt saistītiem gadu, sākas nelāgi, ar neuzticēšanos un nesaprašanos, kuras vēl vairāk pastiprina nelabvēļu intrigas. Vai Marianai un Villijam izdodies ko labot, vai šaubas vienam par otru neizrādīsies stiprākas? Vai laiks ne tikai dziedēs, bet arī palīdzēs abu mīlestībai atrast īsto ceļu un laimi?    

„Nopirktajā mīlā” Latīņamerikas kaisle apvienota ar Savienoto Valstu filmu uzņemšanas kvalitāti. Maiami filmētā seriāla galvenajās lomās ir aktrise un modele Elizabete Gutjeresa un populārais meksikāņu aktieris Hosē Anhels Ljamas, bet galvenās varones sāncensi atveido jau no seriāla „Mežonīgā kaķe” pazīstamā blondā skaistule Mārdžorija de Sausa. 

Telenovele „Nopirktā mīla” (Amor comprado. Melodrāma. ASV, 2007. – 2008.g.) LNT kanālā no 16. jūnija darbdienās plkst. 15.40.

Resursi internetā:
http://www.imdb.com/title/tt1077437/
http://en.wikipedia.org/wiki/Amor_Comprado
http://www.mundolatino.ru/forum/php/viewtopic.php?t=6736
http://www.adriancarvajal.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV