Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Grāmatu namā „Valters un Rapa” viesosies rakstnieks Aleksandrs Hinšteins

Kristīne Eižvertiņa, 09.06.2009. 15:38

Ceturtdien, 11. jūnijā plkst. 14.00, grāmatu namā "Valters un Rapa" notiks Aleksandra Hinšteina grāmatas "Berezovskis un Abramovičs. Lielceļa oligarhi" prezentācija.
Grāmatu namā „Valters un Rapa” viesosies  rakstnieks Aleksandrs Hinšteins

Aleksandrs Hinšteins (1974) ir viens no pazīstamākajiem Krievijas publicistiem, izcils analītiskais žurnālists, daudzu korupcijas skandālu atklāšanas iniciators, spilgts un veiksmīgs politiķis. Sešu grāmatu autors. Pēc ievēlēšanas Valsts domē viņam vairs nav aizvērtu durvju un aizliegtu tēmu.

Šajā grāmatā lasītājus gaida šokējoši fakti, kas atklāj un izskaidro Borisa Berezovska un Romāna Abramoviča neiedomājamos panākumus. Kas ir šie cilvēki, kurus dēvējam par oligarhiem? Kāpēc visai valstij tik smagajos 90. gados, vispārējas nabadzības laikā, viņiem izdevās piesavināties ne tikai milzu naudu, bet arī Krievijas dabas bagātības? Kā tik īsā laikā iespējams kļūt par miljardieri?

Autors faktus izklāsta nežēlīgā atklātībā. Notikumi ir patiesi. Netiek slēpti ne dalībnieku uzvārdi, ne arī to saikne ar grāmatas galvenajiem varoņiem.

Uz tikšanos grāmatu namā „Valters un Rapa”, Rīgā, Aspazijas bulvārī 24!

www.valtersunrapa.lv
www.twitter.com/valtersunrapa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV