Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdots Klēras Daulingas romāns “Trīs dienas Spānijā”

Apgāds "Kontinents", 11.06.2009. 17:20

Apgādā “Kontinents” izdots Klēras Daulingas romāns “Trīs dienas Spānijā”. Tulkojusi Inguna Gulbe, vāka dizains Artūrs Zariņš, 416. lpp.
Izdots Klēras Daulingas romāns “Trīs dienas Spānijā”

Laiks pieņemt lēmumu...

Millijas dzīve ir īsta katastrofa – visi sastaptie vīrieši izrādās vai nu izmantotāji vai bezatbildīgi nīkuļi.

Taču nu viņas sapnis par īstu ģimeni piepildīsies! Millija ir  precējusies ar misteru Lielisko – Endrū – un nespēj vien sagaidīt brīdi, kad varēs nodoties mātes priekiem.

Diemžēl iecerētais bērniņš kavējas, un Millija paliek arvien uzstājīgāka savos centienos. Endrū nespēj pārvarēt pieaugošo spriedzi un meklē patvērumu darbā.

Millijas vēlēšanās būt mātei ir tik spēcīga, ka viņa nolemj doties pēc bērna uz Spāniju...

Aizkustinoši tiešs vēstījums un dabiska spēja nepiespiesti jokot par lietām, kas dažam liktu sarkt, padara Klēras Daulingas romānu par īstu piedzīvojumu. Stāsts par sievietes dabiskāko vēlēšanos – būt mīlētai un kļūt par māti – pasniegts bagātīgā humora garnējumā un nes sevī nepārprotamu vēstījumu par to, kas ir patiesi svarīgs un kas – tikai mirāža.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV