Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Līgo kopā ar LNT

Zane Pētersone, 12.06.2009. 12:27

LNT Līgo svētkos un Jāņos piedāvā izbaudīt īpašu svētku programmu ar jautrām un piedzīvojumiem bagātām filmām un skaistākajiem Līgo koncertiem!
Līgo kopā ar LNT

LNT Līgo ieskaņai jau 20. jūnijā plkst. 15:40 piedāvā noskatīties un dziedāt līdzi skaistākajām dziesmām koncertā - „Raimonda Paula dziedāšanas svētki”.

22. jūnijā plkst. 21:10 LNT piedāvā noskatīties latviešu iemīļoto – lirisko komēdiju „Limuzīns Jāņu nakts krāsā”. Bet raidījums „Tautas Balss” 22. jūnijā ir sagatavojis īpašu pirms Jāņu raidījumu! Latvijas ekstrasensi mērosies spēkiem ar Visumu un pirms Jāņiem mēģinās izdzenāt mākoņus. Kā tas viss notiks un, vai tiešām cilvēks ir spējīgs izkliedēt lietus mākoņus, to redzēsiet jau 22.jūnijā! Noteikti ir vērts uzzināt arī par pagāniskiem rituāliem pirms Jāņu dienās un, kā šie rituāli ietekmē latvieti un viņa svinēšanas paradumus! Ieraudzīsiet kā izveidot īstu Jāņu nakts limuzīnu, ko apbrīno visa Latvija. Raidījums „Tautas balss” iepazīstinās arī ar visiem Vislatvijas alus ātrdzeršanas fināla dalībniekiem un uzzināsiet, kuram ir lielākās izredzes kļūt par Latvijas ātrāko un foršāko alus dzērāju. Raidījuma vadītāji – Māris Grigalis un Elīna Doļģe sola, ka šo raidījumu nedrīkst palaist garām, jo skatītājiem būs īpaši patīkami pārsteigumi!

Līgo dienā, 23. jūnijā, jau no deviņiem rītā, viena pēc otras sekos aizraujošas filmas gan mazajiem skatītājiem, gan visai ģimenei – plkst. 9:00 – animācijas piedzīvojumu seriāls „Toma un Džerija piedzīvojumi”, plkst. 9:30 – animācijas filma bērniem „Sapnis vasaras naktī”, plkst. 11:00 – piedzīvojumu filma ģimenei „Rekša bērnība”, plkst. 14:00 – piedzīvojumu filma ģimenei „Trīs Nindzjas”, plkst. 18:30 ģimenes komēdija „Emīla nedarbi”. Bet vakarā, plkst. 20:40 skaties latviešu mākslas filmu „Dāvana vientuļai sievietei”.

Līgo vakarā kanālā LNT baudi arī skanīgākos svētku koncertus! 23. jūnijā plkst. 17:20 „Līgo Ērgļos – Jāņu tradīcijas”, plkst. 22:10 klausies un dziedi līdzi līgo dziesmām koncertā „Līgo Ērgļos”, bet plkst. 23:50 LNT piedāvā noskatīties „Raimonda Paula un Andra Daņiļenko koncertu”.

Jāņu dienā, 24. jūnijā, plkst. 10:30 LNT komēdija „Pērku jūsu vīru”, plkst. 12:10 skaties spraiga sižeta piedzīvojumu komēdiju „Misters Labais”, plkst. 17:50 LNT rādīs komēdiju „Rozā Panteras dēls”, bet plkst. 20:40 skaties raidījuma „Tautas balss” veidoto „Vislatvijas Alus ātrdzeršanas čempionāta” FINĀLU, kurā tiks noskaidrots visātrākais alus dzērājs Latvijā.

Lai lustīga līgošana – novēl LNT!




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV