Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sestdien tirdzniecības centrā „Baata” tiks noskaidroti konkursa „Antena” uzvarētāji

Krista Kalnarāja, 16.06.2009. 12:03

Vēl līdz šā gada 19. jūnijam tirdzniecības centrā „Baata” otrajā stāvā ikviens var nobalsot par sev tīkamāko Liepājas Kultūras pārvaldes rīkotā radošā konkursa „Antena” darbu. 20. jūnijā Līgo svētku noskaņās tiks apbalvoti uzvarētāji un izlozēti veiksmīgākie balsotāji. Balvas konkursa uzvarētājiem sarūpējuši tirdzniecības centrs „Baata”, SIA „Annels Atrakcijas” un Latvijas 1. Rokkafejnīca.

Sestdien, 20. jūnijā, tirdzniecības centrā „Baata” no pulksten 12:00 notiks Līgo svētku pasākums, kura ietvaros (ap pulksten 14:00) tiks nosaukti radošā konkursa „Antena” uzvarētāji. Pasākumā aicināti piedalīties izstādīto darbu autori un balsotāji, jo konkursa atbalstītāji pasniegs balvas un izlozes kārtībā tiks noteikti trīs veiksmīgākie balsotāji.

Par īpaši gardu antenu ir parūpējušās Liepājas Tūrisma un tekstila skolas topošās konditores – 1. kursa studente Jūlija Jegorova un Arnela Karaulova pasniedzējas Inetas Moiseņas vadībā. Klātesošajiem būs iespēja nogaršot konkursam īpaši darināto piparkūku antenu.

Liepājas Kultūras pārvaldei ir īpašs prieks par liepājnieku atsaucību, piedaloties radošo darbu konkursā „Antena, kā arī ir pateicīga organizācijām, kas radušas iespēju iepriecināt konkursa dalībniekus.

Konkursa mērķis ir iesaistīt bērnus un jauniešus Eiropas Kultūras galvaspilsētas konkursa II kārtas pieteikuma tapšanā, kas nodrošinās iespēju Liepājai ar Kurzemes pieteikumu cīnīties par tiesībām 2014. gadā iegūt Eiropas Kultūras galvaspilsētas titulu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV