Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Nozieguma skelets” atklāj senus noslēpumus

Marta Zandersone, 25.06.2009. 09:58 | komentāri (2)

Jau no 2.jūlija CSI seriālu cienītāji tiks iepriecināti ar seriāla „Nozieguma skelets” otrās sezonas sniegumu. Seriālā turpinās atklāt noziegumus, kurus CSI atrisināt vairs nav pa spēkam. Atklājiet senus noslēpumus kopā ar „Nozieguma skeletu” jau no 2.jūlija ik ceturtdienu 21:00 TV3.
„Nozieguma skelets” atklāj senus noslēpumus

„Nozieguma skelets” komanda

Tiesu medicīnas eksperte, antropoloģe Temperance Brenana ķeras pie krimināllietu izmeklēšanas, kad mirstīgās atliekas nespēj identificēt neviens cits un vienīgie izmeklēšanas materiāli ir kauli. Viņa spēj atrisināt senus noziegumus, kuru priekšā citi izmeklētāji, tostarp kolēģi no CSI, ir bezspēcīgi, jo lietiskie pierādījumi ir tik ļoti cietuši, ka to izmeklēšanai nepieciešamas īpašas metodes un zināšanas. T.Brenana strādā lieliskā komandā, kurā ietilpst arī FIB slepkavību izmeklēšanas aģents Sīlijs Būts, kurš kādreiz ir dienējis armijā kā snaiperis. Kolēģu savienībā tiek atrisināts ne viens vien sens un noslēpumains noziegums, jo komandas zināšanas un pieredze ir panākumu atslēga. 

Meklējot atbildes

Antropoloģe T.Brenana, paralēli savam ikdienas darbam, noziegumu izmeklēšanai, mēģina noskaidrot patiesību par savu vecāku pagātni. Viņa uzzina šokējošu informāciju – māte esot nogalināta, bet tēvs pazudis neskaidros apstākļos. Viņas kolēģis S.Būts atbalsta T.Brenanas pūliņus uzzināt patiesību un dara visu, lai palīdzētu rast atbildes uz jautājumiem, kuri T.Brenanu nodarbinājuši jau gadu desmitiem. 

Seriāla nosaukums oriģinālvalodā: Bones. Seriāla veidots 2005.gadā ASV 

Nozieguma skelets jau no 2.jūlija ik ceturtdienu 21:00 TV3!

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV