Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Doktors Hauss ierodas TV6

Marta Zandersone, 26.06.2009. 17:53

Jūlijā TV6 ieradīsies skarbais, ciniskais un tik trakoti šarmantais Doktors Hauss, kurš visa starpā arī pagājušā gada labākais un skatītākais seriāls! Dr.Hauss līdzi būs paķēris savu neatņemamo atribūtiku – spieķi un tabletes, kā arī lielisko ārstu pavadīs viņa neaizvietojamā un erudītā komanda. Viņi nebremzē! Nebremzē Tu arī! Dr.Hauss jau no 7.jūlija ik otrdienu 21:55 TV6!
Doktors Hauss ierodas TV6

Jūlijā TV6 braši un pārliecinoši iesoļos pēc rakstura tik neciešamais, bet vienlaikus tik trakoti šarmantais Dr.Hauss! Plašākus komentārus seriāls neprasa – tas vienkārši jāskatās un jābauda! Šeit vietā gan pieminēt, ka TV6 savā pulkā uzņems pagājušā gada labāko un skatītāko seriālu – kā liecina Eurodata TV Worldwide, to 2008.gadā skatījušies 81,1 miljoni cilvēku 66 valstīs.  TV6 viesojas tikai labākie!

Godalgas, medaļas, balvas

Seriālā Dr.Hauss amerikāņu ārsta Gregorija Hausa lomā iejuties angļu aktieris Hjū Lorijs, kurš par šo lomu 2006. un 2007.gadā saņēmis Zelta globusa balvu un 2007.gada Kinoaktieru apvienības balvu par labāko tēlojumu televīzijas drāmā.

2005.gadā seriāls Dr.Hauss saņēmis Pībodija balvu par netipisku galvenā varoņa tēlu (diagnostiķi cilvēknīdēju) un par Šerloka Holmsa cienīgām lietām, kas Dr.Hausu padarījušas par pēdējās desmitgades spilgtāko ārstu seriālu. 2005.gadā Amerikas Kino institūta balvu pasniegšanā Dr.Hauss oficiāli ievēlēts par gada labāko raidījumu. Dr.Hauss izvirzīts Zelta globusa balvai 2008.gadā labākā televīzijas seriāla kategorijā. Seriāla autors Deivids Šores 2005.gadā saņēmis Emmy balvu par pirmās sezonas sēriju Trīs stāsti. Scenārists Lorenss Kaplovs 2006.gadā izpelnījies ASV Rakstnieku apvienības balvu par otrās sezonas sēriju Sekcija.

Lūk, kāds godalgām bagāts seriāls ierodas TV6!

Dr.Hauss no 2.jūlija ik otrdienu 21:55 TV6!

Bez bremzēm!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV