Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

"Jāņa Rozes apgāds" izdevis grāmatu "Rēgu bērns"

Gundega Vaska, 01.07.2009. 11:44

"Jāņa Rozes apgādā" nākusi klajā austrāliešu rakstnieces Soņas Hartnetas grāmata "Rēgu bērns".

Mūsdienu austrāliešu rakstnieces Soņas Hartnetas "Rēgu bērns" ir poētiski melanholisks stāsts par Medijas dzīves līkločiem – no bērnības līdz pat sirmam vecumam. Meklējot atbildi uz jautājumu – kas pasaulē ir visskaistākais? –, Medija izbrauc tālas zemes un iepazīst svešus ļaudis, tomēr atbildi tā arī neatrod. Kādu dienu meitene pludmalē sastop Spalvi – neredzēti daiļu jaunekli, kas vairāk par visu mīl savu brīvību.

Aizkustinošs, metaforām un simboliem piesātināts stāsts par mīlestību, cerībām, vilšanos un dzīves piepildījuma meklējumiem. Dzīvesgudra pasaka pieaugušajiem.

Par autori

Soņas Hartnetas (1968) literārais talants uzplauka ļoti agri – viņas pirmā grāmata tika publicēta jau piecpadsmit gadu vecumā. Autore ir saņēmusi daudz literāru apbalvojumu, tai skaitā Guardian Children’s Fiction Prize (2002) un Astridas Lindgrēnas prēmiju (2008).

No angļu valodas tulkojusi Amanda Aizpuriete

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV