Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

“UgunsGrēka” sezonas noslēgums pulcē skatītāju tūkstošus

Marta Zandersone, 01.07.2009. 16:32 | komentāri (1)

Pagājušajā nedēļā noslēdzās pēdējo gadu populārākā TV3 seriāla “UgunsGrēks” sezona un veidotāju komanda to padarīja kaislību, intrigu un aizraujošu pārsteigumu pilnu. Šai sērijai sekoja tūkstošiem seriāla cienītāju un domājams, tie ar nepacietību gaidīs jaunās sezonas sākšanos TV3 ekrānos!
“UgunsGrēka” sezonas noslēgums pulcē skatītāju tūkstošus

Pirms nedēļas noslēdzās pēdējo gadu populārākā seriāla “UgunsGrēks” sezona un tā veidotāji bija parūpējušies, lai šī sērija būtu patiesi pārsteidzoša. Tika svinētas Donata un Helēnas kāzas, lai gan tās mēģināja izjaukt Donata tēvs, kurš pēkšņi ieradās svinību vietā, kā arī aktuāls kļūst jautājums – vai Marta ir bērna gaidībās? Un ja tā ir, tad, kas ir bērna tēvs?... Tagad atliek gaidīt jauno sezonu, kad seriāla komanda atgriezīsies, sarūpējot jaunus notikumu pavērsienus un pārsteigumus!

Vairāk kā miljons skatītāju

Pievēršoties skaitļiem - noslēguma sērija pie TV3 ekrāniem pulcēja daudzus tā cienītājus un kopumā to skatījās 382 000 Latvijas iedzīvotāji vecumā no 4 gadiem.* TV3 seriāls UgunsGrēks turpina saglabāt pašmāju skatītākā seriāla pozīcijas un kopumā šajā sezonā pulcēja vairāk kā 1,2 miljonu Latvijas iedzīvotāju.

Gaidiet tikšanos ar “UgunsGrēks” varoņiem jaunajā sezonā tikai TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV