Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

“Melnā čūska II” ložņās TV6

Marta Zandersone, 07.07.2009. 14:02

Karaļa Ričarda IV jaunākais dēls Princis Edmunds jeb kā viņš pats sevi dēvē – Melnā čūska – ir īstens gļēvulis. Viņš pats to gan neatzīst un kopā ar saviem draugiem Baldriku un Lordu Persiju cenšas pierādīt savu varenību, kā arī iegūt Karaļa titulu savās rokās... Kas no tā visa iznāk? Jau nojaušam un raudzīsim “Melno čūsku II” no 20.jūlija pirmdienās 22:00 TV6!
“Melnā čūska II” ložņās TV6

Vēsture ir tikai fikcija!

Pēc Baltās un Sarkanās Rozes kara Anglijā atklājas, ka vēsture, kādu to zinām, patiesībā ir tikai fikcija – Henrijs VII neuzvarēja kaujā, Ričards III mira cīņā un pie varas atradās Karalis Ričards IV.  Tas visu maina!!!

Gļēvs Princis

Šī stāsta epicentrā un uzmanības lokā ir Ričarda IV gļēvais jaunākais dēls Princis Edmunds jeb kā viņš pats sevi dēvē – Melnā čūska. Viņu pavada draugi Baldriks un Lords Persijs, ar kuru palīdzību cenšas pierādīt, ka Melnā čūska nav tāds gļēvulis, par kādu visi viņu uzskata.

Glumais konkurents

Stāsta turpinājumā "Melnā čūska" II (Black Adder II, 1986.gads) mīkstmiesis Princis Edmunds nonācis karalienes Elizabetes I galmā. Viņa mērķis (kļūt par Anglijas Karali) ir nosprausts un pat izlemts, kā to sasniegt... apprecot karalieni Elizabeti I. Ar Melno čūsku kopā joprojām ir uzticamie draugi – Baldriks un Lords Perijs. Bet, ir kāds BET... Melnajai čūskai uzradies kāds glums un glaimojošs konkurents – Lords Melčerts.

Princis Edmunds, Misters Bīns... tas ir Rovans S.Atkinsons

Rovans Sebastians Atkinsons (Rowan Sebastian Atkinson) ir dzimis 1955.gada 6.janvārī Lielbritānijā. Viņš ir britu komiķis, kas lielākajai daļai skatītāju atpazīstams kā Misters Bīns (Mr.Bean) un Edmunds no Melnās čūskas. Lieliskais komiķis redzēts arī filmās Četras kāzas un bēres, Karalis Lauva, Šaurā zilā strīpiņa, Tāda ir mīlestība un daudzās citās. 

“Melnā čūska” jau no 20.jūlija ik pirmdienu 22:00 TV6!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV