Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tiks izdota Harija Potera radītājas Džoannas K. Roulingas grāmata “Dziesminieka Ķestera pasakas”

Apgāds "Jumava", 15.07.2009. 17:49

Grāmatas iznākšanas dienā “Jumava” rīkos svētkus visiem Potera faniem. 17. jūlijā plkst. 12.00 “Jumavas grāmatnīcā” pirmie 20 apmeklētāji grāmatas saņems bez maksas. Dziesminieks Ķesteris un citi burvji bērnus ieraus aizraujošās spēlēs un rotaļās, kurās varēs burties, jokoties un dažādi ālēties “Jumavas grāmatnīcas” pagalmā. Rotaļas Ķesterim palīdzēja sagatavot I-Cūkkārpas un Kurbijkurne biedri.
Tiks izdota Harija Potera radītājas Džoannas K. Roulingas grāmata “Dziesminieka Ķestera pasakas”

Pēc draiskošanās arī noskaidrosies tie desmit laimīgie, kas varēs pavadīt dziesminieku Ķesteri viņa īpaši nozīmīgajā misijā, ar kuģīti nogādāt jaunās grāmatas eksemplārus drošībā kinoteātrī Forum Cinemas, kur jauno grāmatu noglabās zem burvju kupola vientiešu bērniem apskatei, tā ieskandinot pasākumu, kas norisināsies 19.jūlijā — filmas “Harijs Poters un Jauktasiņu princis” pirmizrādi bērnu rīta ietvaros. Pasākuma noslēgums plānots ap plkst.16.

Harija Potera sērijas pēdējā grāmatā “Nāves dāvesti” izrādās, ka profesors Dumidors savā testamentā novēlējis Hermionei Džīnai Grendžerai grāmatu “Dziesminieka Ķestera pasakas”, nelielu grāmatiņu rūnu rakstā. Top darīts zināms, ka šīs pasakas, tostarp “Laipnās Laimas strūklaka” un “Burvis un lēkājošais pods”, paralēlajā burvju pasaulē ir tikpat nozīmīgas kā šāspasaules bērniem “Pelnrušķīte” vai “Apburtā princese”.

Pasakas papildinātas ar profesora Dumidora piezīmēm — ieskatu burvju pasaules vēsturē, personiskām atmiņām, vērtīgām ziņām par katra stāsta pamatelementiem —, kas palīdzēs godam novērtēt “Dziesminieka Ķestera pasakas” gan burvju, gan vientiešu jaunajai lasītāju paaudzei.

Kādas pasakas Harijs Poters ir lasījis bērnībā?

Meklē Dž. K. Roulingas jaunajā grāmatā!

“Dziesminieka Ķestera pasakas”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV