Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Animācijas filmas “Ice Age 3 Dawn ot the Dinosaurs”/ “Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra” apskats

Paula Ligere, 16.07.2009. 14:45

Leduslaikmets turpinās, kaut filmiņas veidotāji iestagnējuši ideju atražošanā.
Animācijas filmas “Ice Age 3 Dawn ot the Dinosaurs”/ “Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra” apskats

Filmas anotācija:

Filmu ‘Ledus laikmets’ un ‘Ledus Laikmets 2’ varoņi ir atgriezušies, gatavi jauniem piedzīvojumiem. Skrets joprojām nododas nenotveramās zīles medībām (iespējams, ka meklējot to, viņš atradīs mīlestību). Menijs un Elija gaida mazuļa piedzimšanu, sliņķis Sids mēģina iztēloties ģimenes dzīvi, rūpējoties par nočieptām dinozaura olām, bet zobenzobu tīģeris Djego apsver, vai viņš nav kļuvis pārāk mīkstčaulīgs, tik daudz laika pavadot draugu kompānijā.

Dodoties glābt nelaimē nokļuvušo Sidu, draugi nokļūst neparastā pazemes pasaulē, kur aci pret aci sastopas ar dinozauriem un ir spiesti cīnīties gan ar zvēriem, gan augiem. Šeit, kur briesmas uzglūn ik uz soļa, liktenis viņus saved kopā ar vienacainu zebieksti Baku - nepagurstošu dinozauru mednieku.

Filmas apraksts:

Jauka multenīte, lai gan jāatzīst, ka multfilmas veidotāji sāk jau sevi izsmelt un nedaudz atražoties. Visiem tik ļoti mīļie tēli ir un paliek mīļi, BET vecie joki jau ir apnikuši un jaunie dažbrīd gluži vienkārši nedarbojas. Tā vien šķiet, ka ir bijusi tāda, kā pienākuma sajūta veidot šo trešo filmiņu.

Stāsts sižeta ziņā, iespējams, ir pat labāks un dziļdomīgāks, nekā divu iepriekšējo daļu morāle, tomēr varbūt tieši šī sižeta nopietnība padara tik ierasti vieglo un patīkamo Ledus laikmeta humoriņu neomulīgu.

Bērniem noteikti patiks, jo šoreiz pats stāsts ir par un ap mazuļa dzimšanu, kā arī vecāki varēs nedaudz atvilkt elpu no ikdienas rūpēm, iegrimstot patīkamā, ģimenisku vērtību caurvītā multfilmā.

Režisors: Carlos Saldanha

Oficiālā mājas lapa: http://www.iceagemovie.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV