Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Filmas “Transformers: Revenge of the Fallen”/ “Transformeri: Pieveikto atriebība” apskats

Paula Ligere, 16.07.2009. 19:18

Iespaidīgiem specefektiem piesātināts skatāmgabals, ko papildina lieliska mūzika un labs humors.
Filmas “Transformers: Revenge of the Fallen”/ “Transformeri: Pieveikto atriebība” apskats

Filmas anotācija:

Pēc sakāves Deceptikoni atkal atgriežas uz Zemes, lai saņemtu gūstā Semu Vitvikiju (Shia LaBeouf). Pēc nonākšanas gūstā jaunais varonis uzzina patiesību par transformeru izcelsmi. Cilvēces glābšanas misijā iesaistās Optims Prims, kurš sapulcina starptautiska mēroga armiju.

Filmas apraksts:

Salīdzinot Transformeru otro daļu ar pirmo, šķiet, ka specefektu meistari ir izdarījuši neiespējamo un izveidojuši kaut ko vēl iespaidīgāku un acīm baudāmāku. Ļoti dinamiska filma ar nu jau pārbaudītiem jaunajiem, pievilcīgajiem aktieriem Shia LaBeouf un vienu no seksīgākajām pasaules sievietēm Megan Fox. Manuprāt, Transformeri nav no tām filmām, kur pats svarīgākais būtu dziļdomīgs stāsts, nebūt nē, šoreiz dominē specefekti, specefekti un vēlreiz specefekti, kā arī labs un visiem saprotams humoriņš. Filma ir tik dinamiska, ka brīžiem tīri vizuāli sajūk, kurš robots ir kurš, bet tas nemaina filmas būtību.

Mūzika lieliski papildina vizuālo materiālu un tāpēc ir baudījums ne vien acīm, bet arī ausīm.

Neiedziļināšos scenārija vizuālā izpildījuma nepilnībās, jo personīgo simpātiju dēļ pret šo filmu man gribētos piedot dažādas acīs krītošas kļūdiņas. Nestāstīšu arī pārāk daudz par filmas stāsta daļu, lai nesabojātu interesi tiem, kuri filmu vēl nav redzējuši, tomēr varu pačukstēt, ka ir skaidri un gaiši noprotams, ka būs vēl arī vismaz trešā Transformeru daļa. Diez ko specefektu meistari varētu izdomāt šoreiz? Iespējams, 3D?

Nu ko, ar aizrautību sekosim otrās daļas iespaidīgajiem kadriem un ar nepacietību gaidīsim trešo daļu.

Galvenajās lomās: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White, John Benjamin Hickey, Ramon Rodriguez, Isabel Lucas and John Turturro

Režisors: Michael Bay

Oficiālā mājas lapa: http://www.transformersmovie.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV