Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Filmas “The Hangover”/ “Paģiras” apskats

Paula Ligere, 22.07.2009. 11:20 | komentāri (1)

Jautra, smieklīga, stulba, asprātīga, brutāla, bezatbildīga filma.
Filmas “The Hangover”/ “Paģiras” apskats

Filmas anotācija:

Divas dienas pirms savām kāzām Dags un trīs viņa draugi dodas uz Lasvegasu, lai pavadītu nakti neaizmirstamā vecpuišu ballītē. Otrā rītā savā viesnīcas numurā viņi nez kāpēc atrod dažādas neizskaidrojamas lietas - tīģeri vannas istabā un zīdaini tualetē, taču pats briesmīgākais - viņi nekur nevar atrast pašu Dagu. Bez jebkādas sajēgas par notikušo un ar ļoti minimālu laika bagāžu, trijotnei ir soli pa solim "jāsalīmē filma", lai saprastu, kurā brīdī un kur pazudis līgavainis un kā viņu savlaicīgi nogādāt Losandželosā uz kāzām.

Filmas apskats:

Uzreiz jāteic, ka filma nav domāta izsmalcinātā kino snobiem, kuru vizuālās garšas kārpiņas ir spējīgas paciest tikai izsmalcinātu un gaumīgu humoru pie porcelāna tējas tases. Šoreiz ir runa par brutālu tusiņu, pēc kura ir pilnīga bezfilma un gadsimta galvassāpes. Maika Taisona tīģeris vannasistabā? Normāli! Vistas? Sadedzināti krēsli? Izdemolēts dārgākais Lasvegasas viesnīcas numuriņš? Zīdainis skapī? Nozagta policijas automašīna? Pliks ķīnietis mašīnas bagāžniekā? Un galu galā... Pazudis līgavainis, kuram pēc nepilnām 18 stundām ir jābūt uz savām kāzām Losandželosā? Normāli! Iespējams trakākā ballīte mūžā un šis tas, kas liek atcerēties mūžseno teicienu, ko zina pat tie, kas Lasvegasas tuvumā nav bijuši nekad, - What happens in Vegas, stays in Vegas! Jautra, smieklīga, stulba, asprātīga, brutāla, bezatbildīga filma, kas pavecāka gadagājuma kundzītēm liktu novicināt jaunatnes priekšā savus visuzinošos rādītājpirkstus un vecākiem liktu šausmās salēkties krēslos, jo tas patiešām ir viens no trakākajiem divu diennakšu ceļojumiem, ko jebkad būsiet redzējuši. Un patiesību sakot, par lielāko daļu no redzētajām lietām arī droši var teikt - uz ekrāna ir smieklīgi, bet dzīvē labāk nemaz nemēģināt. Tāpēc iesaku visiem, kam patīk paviegls, pārāk paviegls humors, visiem, kam negribas, skatoties filmu, pārāk daudz domāt, vien atlaisties krēslos un baudīt stulbības un neveiksmes, kurās iekuļas citi, zinot, ka noteikti būs laimīgas beigas.

Priekā! Ballējieties prātīgi! ;)

Režisors: Todd Phillips

Lomās: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Justin Bartha, Jeffrey Tambor

Oficiālā mājas lapa: http://hangovermovie.warnerbros.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV