Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aktrise Zane Daudziņa iesaistās „Humora vasarā”

Sigita Paula Cepleviča, 31.07.2009. 12:26

Jau šonedēļ kuldīdzniekus un talsiniekus priecēs īpaši šai vasarai tapušais koncertuzvedums „Humora vasara”, kurā skatītāji varēs tikties ar iemīļotiem skatuves māksliniekiem, no sirds izsmieties, baudīt skanīgas dziesmas un krāšņu uzvedumu.
Aktrise Zane Daudziņa iesaistās „Humora vasarā”

Ar skaistām dziesmām skatītāju sirdis priecēs latgaliešu grupa „Baltie Lāči”, kura jau vairākas reizes Latvijas Šlāgeraptaujā ir atzinīgi novērtēta un atzīta par populārāko grupu Latvijā. Grupas līderis Andris Baltacis ar savu patīkamo balss tembru jau iekarojis ne vienu vien sirdi, un šajā uzvedumā viņš ir sagatavojis īpašu muzikālu sveicienu skatītājiem no Latgales.

Kurš gan nepazīst jautrās dāmas Mildiņu Nabiņu un Skaidrīti Krāniņu (Jānis Jarāns un Dainis Porgants)? Viņas šovasar atgriežas pie skatītājiem ar vēlējuma koncertu „DAUDZ NAUDAS!”, kura laikā viņas atklās, kā pa šo laiku abām ir veicies, kas jauns noticis viņu dzīvē un kā klājas viņu bērniem un mazbērniem. Visu uzveduma laiku tiks pieņemti apsveikuma pieteikumi no klātesošajiem un nodoti muzikāli sveicieni.

Humoristiem pievienojusies arī aktrise Zane Daudziņa, kura plašākai publikai zināma kā Helēnas lomas atveidotāja seriālos „Neprāta cena” un „UgunsGrēks”. Arī šajā uzvedumā Zane skatītājus aizraus ar savu šarmu, iejūtoties vairākos tēlos – visu zinošā un pieredzes bagātā dāmā no Amerikas, kura neliegs savus padomus un ieteikumus Latvijas iedzīvotājiem, kā arī dažādu politiķu tēlos.

Neiztikt arī bez sirdi aizkustinošām un romantiskām dziesmām par mīlestību, kuras dziedās Latvijā iemīļots duets Harijs Ozols un Santa Zapacka, atkausējot katru „ledus gabaliņu no sirds”. Turklāt, Harijs ne tikai izpilda savas dziesmas, bet arī lieliski māk uzrunāt publiku ar sirsnīgu un aizkustinošu stāstu vai asprātīgu joku, un radītajā gaisotnē ikviens atrod, ko paņemt savai sirdij.

Koncertuzvedums „Humora vasara” notiek 31.jūlijā Kuldīgā, 1.augustā Talsos, 7.augustā Saulkrastos, 14.augustā Jelgavā un 21.augustā Cēsīs.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties „Biļešu Paradīze” kasēs un vietējos kultūras namos.

Pasākumu piedāvā Radošā Apvienība „Meistaru Teātris”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV