Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dailes teātris 90.sezonu sāk ar viesizrādēm Latvijā

Liene Jakovļeva, 03.08.2009. 14:22

Dailes teātris 90.sezonu sāks ar viesizrādēm Latvijas pilsētās. Augustā Alekseja Slapovska komitraģēdija "Ne tāds kā visi citi" būs skatāma Aucē, Salaspilī, Brocēnos un Skrīveros.

Krievu rakstnieks, dramaturgs un scenārists Aleksejs Slapovskis ir daudzu teātra prēmiju laureāts. Viņš ir īstens vieglā žanra speciālists, tāpēc viņa darbi skatītājiem sola labu humoru, bagātīgu izdomu un gudru izklaidi.

Izrādē, kuras režisore ir Anita Sproģe, spēlē aktieri Andris Bērziņš (Vīrietis), Ligita Skujiņa (Sieviete), Esmeralda Ermale (Sievietes draudzene) un Ilze Vazdika vai Lidija Pupure (Māte). Jāpiebilst, ka Lidija Pupure par šo lomu nominācijā Gada aktrise otrā plāna lomā izvirzīta "Spēlmaņu nakts" balvai.

14.augustā plkst. 19.00 komitraģēdija "Ne tāds kā visi citi" būs skatāma Auces pilsētas kultūras centrā, 26.augustā plkst. 19.00 to varēs redzēt Salaspils novada kultūras namā "Rīgava", 28.augustā plkst. 19.00 Dailes teātra aktieri viesosies Brocēnu kultūras centrā, bet 30.augustā plkst. 20.00 – Skrīveru kultūras namā.

Biļetes var iegādāties izrāžu norises vietās. Uz visām izrādēm pieņem arī kolektīvos biļešu pieteikumus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV