Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LNT rudens sezonā sāks rādīt jaunu pašmāju seriālu "Mīli mani mūžam"

Zane Pētersone, 11.08.2009. 09:09 | komentāri (2)

Jau drīzumā kanāls LNT skatītājiem piedāvās jaunu pašmāju seriālu "Mīli mani mūžam". Šobrīd seriāla filmēšana rit pilnā sparā, lai jau rudenī LNT varētu priecēt savus skatītājus ar skaistu un patiesu mīlas stāstu.
LNT rudens sezonā sāks rādīt jaunu pašmāju seriālu "Mīli mani mūžam"

„Mīli mani mūžam” ir stāsts par divu jauniešu - Elīzas un Gustava mīlestību. Par divām naidīgi noskaņotām ģimenēm – Grosvaldiem un Vīksnām, kuru bērni satiekas un iemīl viens otru. Elīzai un Gustavam ir jāslēpj sava mīlestība, jo viņi zina, ka ģimenes aizliegs būt tiem kopā. Intrigas, meli un nodevība Elīzu un Gustavu sagaida uz katra soļa. Tomēr, lai kādus šķēršļus liktenis tiem liktu pārvarēt, viņu mīlestība būs stiprāka.

Grosvaldu ģimene: Jaunākā meita Elīza (Zane Aļļēna), tēvs Pauls (Juris Žagars), māte Una (Leonarda Ķestere), vecākie brāļi Renārs (Intars Rešetins) un Nils (Gints Andžāns).

Vīksnu ģimene: Dēls Gustavs (Dainis Grūbe), tēvs Fēlikss (Normunds Laizāns), mazā māsa Alise (Terēze Knauere), vecmāmiņa Ināra (Inta Tirole) un Fēliksa radinieks Olafs (Kārlis Freimanis).

Spilgtus personāžus seriālā atveidos arī tādi aktieri kā Ieva Pļavniece, Karina Lučiņiņa, Elizabete Nīmane un Ivars Kļavinskis.

Seriāla režisors ir Armands Zvirbulis, producente - Ligita Lukstraupe. Scenāristi - Viktors Duks, Jānis Lācis un Daina Tabuna.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV