Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Siguldas “Raibajā sunī” darbosies grāmatu maiņas punkts

Vineta Grigāne, 14.08.2009. 10:19

Otrdien, 18. augustā, Siguldas tirdzniecības centrā “Raibais suns” sāksies grāmatu maiņas dienas “Grāmatas Tev un man!”, kuru laikā būs iespējams apmainīt nevajadzīgās mācību grāmatas, pret jaunajam mācību gadam nepieciešamajām.

Akciju organizē tirdzniecības centrs “Raibais suns” sadarbībā ar Siguldas BJIC Jauniešu iniciatīvas centru „Mērķis”. Tās mērķis ir pievērst uzmanību grāmatām, kuras jau ir izlasītas un noliktas grāmatu plauktos, taču gribētos tās apmainīt pret citām grāmatām. Jaunajam mācību gadam sākoties, grāmatas bērni varēs iegūt savstarpējās maiņas ceļā – vienas atdot, citas paņemt. Pie tam akciju atbalstīt tiek aicināti ne tikai skolēni un skolu absolventi, bet gan ikviens, kam mājās stāv neizmantotas mācību vai cita rakstura grāmatas.

Atnākot ar savām grāmatām, ir iespēja tās iemainīt pret kādu, kas atrodama Grāmatu maiņas punktā. Grāmatas vērtība ir saturā – nobružāts vāks vai jau vairāku lasītāju roku sastapušās lapas nemazina grāmatas vērtību un nav šķērslis grāmatas nešanai uz maiņas punktu. Grāmatu maiņas dienu laikā tās dalībnieki iegūs ne tikai interesantas un sev nepieciešamas grāmatas, bet arī iegūs atlaižu kuponu kādā no tirdzniecības centra “Raibais Suns” veikaliem. Savukārt grāmatas, kas akcijas laikā netiks pie saviem īpašniekiem, tiks dāvinātas Siguldas novada skolu  bibliotēkām, līdz ar to, tie, kuri nebūs paguvuši sev mīļu un tīkamu grāmatu iegūt savā īpašumā, varēs izmantot sava novada bibliotēkas grāmatu plauktu papildināto piedāvājumu.

Grāmatu maiņas punkts darbosies tirdzniecības centrā „Raibais suns”, Vidzemes šoseja 16, katru dienu, izņemot svētdienas un pirmdienas, no plkst.14:00 – 19:00, kā arī Jauniešu Iniciatīvas centrā „Mērķis”, Pils ielā 10, katru dienu, izņemot sestdienas un svētdienas no 12:00-17:00 un no 1.septembra no 14.00 – 19.00. Grāmatu maiņas dienas ilgs līdz 6. septembrim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV