Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Radošie un talantīgie tiek aicināti piedalīties „The CITY – pilsētvides kultūras festivālā”

Agnese Nikolajeva, 17.08.2009. 11:58

Festivāla organizatori aicina visus interesentus pieteikties „The CITY – pilsētvides kultūras festivālam”, kura pamatā ir konkurss, kas norisināsies desmit kategorijās – breakdance, hip hop dance, tecktonik dance, MC, DJ, beatbox, grafiti, pilsētvides video, pilsētvides foto un vides instalācijas.
Radošie un talantīgie tiek aicināti piedalīties „The CITY – pilsētvides kultūras festivālā”

Lai piedalītos konkursā, pretendentiem sākot no 2009.gada 1.augusta līdz 2010.gada martam jāiesūta savi darbi audio, video un/vai foto formātos, kas viņuprāt vislabāk atspoguļo pilsētu kā daudzpusīgu iespēju vidi. Visi iesūtītie darbi tiks publicēti festivāla mājaslapā www.thecity.lv. Katru mēnesi ar interneta balsojumu tiks noteikti katras kategorijas labākie dalībnieki. Visa konkursa uzvarētāji tiks noteikti kopējā žūrijas un interneta balsojumā, un rezultāti tiks paziņoti festivāla noslēguma pasākumā.

„The CITY – pilsētvides kultūras festivāla” ideja ir atspoguļot kopējo urbānās kultūras attīstību Latvijā, meklēt un parādīt jaunos un talantīgos jauniešus, tādēļ visi interesenti tiek aicināti pieteikties jaunajam konkursam. Festivāla mērķis ir apvienot latviešu un krievu pilsētvides kultūru pārstāvošos jauniešus kopējā festivālā, popularizējot un attīstot viņu intereses mūzikā, dejā un radošo aktivitāšu jomā.

Festivālu atbalsta: inbox.lv, TV24, 1188, easyget.lv, nightlife.lv, European Hit Radio.

Vairāk par festivālu – www.thecity.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV