Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdota Erikas Džeimsas grāmata „Dzīves krustceles”

Apgāds Kontinents, 17.08.2009. 12:13

Apgādā „Kontinents” zdota Erikas Džeimsas grāmata „Dzīves krustceles”.
Izdota Erikas Džeimsas grāmata „Dzīves krustceles”

Trīs labākajiem draugiem – Denam, Sallijai un Hlojai – laimējas izdzīvot postošā katastrofā, taču atmiņas par piedzīvoto vēl arvien neļauj mierīgi sagaidīt rītu... Eksotiskais Āzijas ceļojums kļuvis par ilgtermiņa pārbaudījumu. Dzīve turpinās, un svarīgs ir tikai tas, kas notiek pašlaik.

Kā uz dažādiem šķietami nesvarīgiem sīkumiem  reaģē cilvēks, kuram ir dota „otra iespēja”? Ko mums izsaka laika jēdziens?

Sallijai jāizšķiras – būt advokātei vai labāk mātei, Denam jāsaprot – vai viņš spēj vadīt majas dzīvi ar bērnu, nezaudējot vīrieša pašcieņu, un Hlojai nākas pārvarēt savus aizspriedumus attiecībā uz kādu delikātu tēmu...

Šķietami sīkumi, kurus ikdienas skrējienā dažkārt nepamanām, spēj ietekmēt mūsu dzīves un likteņus tikpat postoši kā zemestrīce. Un, ja arī pamanām, –  tad ko mēs iesākam ar šo informāciju?

Aizkustinošs stāsts par maldiem un pārpratumiem. Erikas Džeimsas atraisītā valoda un spēja ieraudzīt jautro un neparasto ikvienā dzīves situācijā patīkami pārsteidz. Lasītāju iemīļotas ir autores iepriekšizdotās grāmatas – „Uzticības vārdā” un „Es pati...”

Nepieciešams patiešām liels gribasspēks, lai labprātīgi atrautos no šīs grāmatas.
Newsweek

Tulkojusi Anda Smilga, vāka dizains – Artūrs Zariņš, 416 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV