Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izdota grāmata "Vienkārši laimīgs. 7 posmi ceļā uz iekšēju laimi"

Pēteris Jankavs, 25.08.2009. 10:49

Ar zīmolu “ARKA” apgāds “ATĒNA” laidis klajā Mārsijas Šimofas un Kerolas Klainas grāmatu "Vienkārši laimīgs. 7 posmi ceļā uz iekšēju laimi". No angļu valodas to tulkojusi Liana Blumberga.

Kas nepieciešams, lai darītu tevi laimīgu? Karjera, kas dod gandarījumu, pilns bankas konts vai ideāls dzīvesbiedrs? Un ja nu nekas no tā nav vajadzīgs? Ja nu tu vari būt vienkārši laimīgs — lai kas notiktu tavā dzīvē?

Mārsija Šimofa piedāvā īpašu pieeju laimei — un tā nav atkarīga no sasniegumiem, naudas, attiecībām vai kāda cita “ārēja” faktora. Pamatota jaunākajos pētījumos un intervijās ar simt patiesi laimīgiem cilvēkiem, šī grāmata pērvērtīs jūsu dzīvi, sniedzot pārliecinošu, pārbaudītu septiņu posmu programmu, kas dos iespēju kļūt laimīgam tūlīt pat — vienalga, no kurienes tu sāktu.

Pētījumi liecina, ka mums katram ir savs “laimes iestatījums”, ko par 50% nosaka ģenētika un par 50% paradumi. Aukstā laikā mēs parasti uzgriežam termostata pogu uz augstāku iedaļu — tieši tāpat cilvēks var paaugstināt arī savu laimes iestatījumu! Grāmatā atrodami lieliski dzīvesstāsti par cilvēkiem, kuri šo programmu izmantojuši savā dzīvē un kļuvuši Vienkārši laimīgi. Nemaz nav nepieciešami laimes gēni, nav jālaimē loterijā un nav jāzaudē desmit kilogrami svara. Pēc šīs grāmatas izlasīšanas būs skaidrs, kā justies laimīgam visu turpmāko dzīvi!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV