Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdota grāmata "Mīlestība kā dzīvesveids. Septiņi noslēpumi, kas pārveidos tavas attiecības."

Pēteris Jankavs, 25.08.2009. 10:52

Ar zīmolu “ARKA” apgāds "ATĒNA" laidis klajā Gerija Čepmena grāmatu "Mīlestība kā dzīvesveids. Septiņi noslēpumi, kas pārveidos tavas attiecības." No angļu valodas to tulkojusi Antra Lezdiņa.
Izdota grāmata "Mīlestība kā dzīvesveids. Septiņi noslēpumi, kas pārveidos tavas attiecības."

ATKLĀJ NOSLĒPUMUS, KAS PAVER CEĻU MĪLESTĪBAS SPĒKAM !

Grāmatās un semināros Gerijs Čepmens mācījis miljoniem cilvēku, kā runāt savu tuvāko mīlestības valodā. Šajā pirmajā nozīmīgākajā mīlestības pētījumā pēc Piecām mīlestības valodām viņš rāda, kā ikvienu dzīves jomu iespējams uzlabot, atklājot septiņus neviltotas mīlestības noslēpumus.

Mīlestība kā dzīvesveids izlolo laipnības, pacietības, piedošanas, pieklājības, pazemības, dāsnuma un godīguma būtiskākās īpašības. Ar patiesu notikumu, pašnovērtējuma un praktisku vingrinājumu palīdzību Gerijs Čepmens vadīs tevi neviltotas mīlestības iezīmju attīstīšanas pasaulē. Drīz tu sapratīsi, ka sekmes visās dzīves jomās izaug no paša personības, ko veidojusi mīlestība.

Ļauj šim lieliskajam neviltotas mīlestības pētījumam pārveidot tavu dzīvi, vadot pie patīkamām attiecībām un prieka no pozitīvas ietekmes ikviena cilvēka dzīvē, kurš šķērso tavu ceļu!

GERIJS ČEPMENS ir divdesmit sešu grāmatu autors — arī grāmatas Piecas mīlestības valodas, kas ierindota New York Times vispārdotāko grāmatu sarakstā (izdota vairāk nekā četru miljonu eksemplāru tirāžā). Viņš ir slavens orators, starptautiski atzīts laulības un ģimenes dzīves konsultants, vada ikdienas radio programmu Mīlestības valodas minūte. Dr. Čepmenam un viņa sievai Karolīnai ir divi pieauguši bērni un divi mazbērni; viņi dzīvo Ziemeļkarolīnā, kur viņš kalpo baznīcas draudzē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV