Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdots Toma Keina romāns “Misija”

Apgāds "Kontinents", 25.08.2009. 17:05

Apgādā “Kontinents” izdots Toma Klena romāns “Misija”.
Izdots Toma Keina romāns “Misija”

Izdzīvošanas skrējiens nekad vēl nav bijis tik straujš…

Krievijā atrastie šifrētie kodi izraisa plašu satraukumu slepeno dienestu vidū abos Atlantijas okeāna krastos, un tas ir pamatoti, jo svarīgie pieraksti ir jau nonākuši Tuvo Austrumu melnajā tirgū.

Par mata tiesu izglābies no nāves, Semjuels Kārvers – britu slepenā dienesta labākais aģents – gandrīz tiek noslepkavots slimnīcas gultā. Tikai pateicoties savām kareivja iemaņām un izdzīvošanas instinktam, Kārvers var meklēt atbildes uz jautājumu: kurš vēlas viņa nāvi?
Taču medības jau ir sākušās…

Negaidīti sižeta pavērsieni virza aģentu arvien bīstamākās situācijās.
Ienaidnieks pat nenojauš, kādi spēki pamodīsies Kārverā, kad tiek nolaupīta viņa mīļotā sieviete…

Pasaulslavenais un godalgotais pētnieciskās žurnālistikas spīdeklis Toms Keins izsmeļoši raksta par korupciju, terorismu un starpvalstu pikantākajām attiecību niansēm, un dara to ticami, jo pats ir pamatīgi pētījis faktu materiālu.

Autors publicējis vairākus desmitus grāmatu, rakstījis scenārijus filmām. Viņa darbi tulkoti divdesmit pasaules valodās, tostarp arī Latvijā ir izdots šī rakstnieka populārais darbs “Versija”.

Trilleru cienītāji nespēs nolikt malā šo grāmatu.
Duglass Prestons

Tulkojusi Liene Akmens, vāka dizaina autors Artūrs Zariņš, 400 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV