Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

31. augustā un 1. septembrī - pasākums „Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu Dailes teātrī!””

Liene Jakovļeva, 31.08.2009. 11:19

31. augustā un 1. septembrī Dailes teātrī notiks pasākums „Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu Dailes teātrī!”.

Pasākuma laikā būs iespēja izveidot sirsnīgu ģimenes foto teātra gaisotnē. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās arī tēli no izrādes „Punktiņa un Antons”, ar kuriem varēs iepazīties un kopīgi nofotografēties. Punktiņas un Antona iecienīto ēdienkarti varēs nobaudīt kafejnīcas īpašajā svētku piedāvājumā. Pasākuma organizētāji aicinās saņemt Palaidņa pasi, pārbaudīt ritma izjūtu kopā ar Most Wanted Crew dejotāju Arni Jēkabsonu, iegūt ķermeņa rotājumus Body Art darbnīcā, apskatīt bērnu zīmējumu izstādi „Punktiņas un Antona krāsainie piedzīvojumi Dailes teātrī”, satikt īstus Teletūbijus un ļaut uzplaukt pašu radošajiem talantiem.

31. augustā tiks apbalvoti bērnu zīmējumu konkursa „Punktiņas un Antona krāsainie piedzīvojumi Dailes teātrī” uzvarētāji.

Jāatgādina, ka konkursam tika iesniegti vairāk nekā 60 darbi no Rīgas, Jūrmalas, Saldus, Līvāniem, Daugavpils, Ķekavas, Murjāņiem, Ropažiem, Mārupes, Tukuma un citiem tuvākiem un tālākiem Latvijas punktiem.

Pēc pasākuma, kura sākums ir plkst. 16.00, plkst. 17.00 sāksies Dž.Dž.Džilindžera iestudētā Ēriha Kestnera izrāde bērniem „Punktiņa un Antons”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV