Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Karaliskais improvizācijas teātris piedāvā izrāžu ciklu "Humors nobāl"

Ieva Koha, 07.09.2009. 13:34

Karaliskais improvizācijas teātris (KIT) piedāvā svaigas izpriecas prātam un garam - priecīgo izrāžu ciklā "Humors nobāl". 9.septembrī plkst. 20:00 kinoteātrī K-Suns - pirmā rudens sezonas izrāde.
Karaliskais improvizācijas teātris piedāvā izrāžu ciklu "Humors nobāl"

Kā tad ir? Attecējis jauns rudens, attecējusi jauna sezona un atkal nāk smiekli! Mēs apakšā parakstījušies*, t.i. Karaliskais Improvizācijas teātris, ar draudzīgu "Cmon" ielūdzam jūs uz oriģinālajām labas omas izrādēm "Humors nobāl". Kopā ar skatītājiem, daloties priecīgajā un interesantajā dzīves pieredzē, ik trešdienas rausim vaļā smieklu slūžas un bezgalīgo universuma telpu pildīsim ar pozitīvu enerģijas starojumu!

Vienīgās nopietnās lietas: izrāde notiek katru trešdienu ar sākumlaiku 20.00. Turpinot ievērot tradīcijas, laikā izrāde nekad nesākas. Tā sastāv no ierašanās, sākuma, iesildīšanās, pirmās daļas, kakao pauzes, otrās daļas sākuma, otrās daļas un fināla.

Saturs: nedaudz neprognozējamas izdarības 2 cēlienos, apģērbs: neoficiāls, nedaudz caurspīdīgs.

*Sastāvs:

KIT improvizē: Varis Klausītājs, Jānis Skutelis, Ģirts Runātājs, Gustavs Butelis, Arvis Dejotājs.

KIT vada: Andris Rupais

KIT muzicē: Carlo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV