Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Improvizācijas teātris „Pēdējā Pirmizrāde” sāk sezonu

Studentu klubs, 08.09.2009. 10:04

Atpūtušies un dzīvespriecīgi, nedaudz izmainītā sastāvā Improvizācijas teātris „Pēdējā Pirmizrāde” 9. septembrī vakarā atsāks sezonu jau pierastajā vietā un laikā: Studentu klubā, Rīgā, Raiņa bulvārī 23, plkst. 20:00 (ieeja no 19:00). Programmā: neierobežotas iespējas, kultūra, bārs un happy end.
Improvizācijas teātris „Pēdējā Pirmizrāde” sāk sezonu

Arī šosezon improvizatori improvizēs, smīdinās un dziedās, skatītāji skatīsies un smiesies, atkal notiks ķēdes reakcija, jo skatītāju ieteikumi, savienojoties ar improvizatoru skatuves iemaņām, veidos lugas apjomu un būtību. Visas izrādes būs pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas skatuves mašīnu.

Skatītājs „Pēdējā pirmizrādē” ir dzirkstoša un neatkārtojama mirkļa liecinieks, bet improvizators - šī mirkļa radītājs. Kaut gan - par to vēl var strīdēties, kurš īsti ainu rada: aktieris, pārtopot par jebko jebkādā vietā un apstākļos, vai skatītājs, kurš nosaka ainas tēmu ar savu ierosinājumu.

Priecīgu atkalredzēšanos!

Ieeja klubā no plkst. 19:00, izrādes sākums 20:00, biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv vai pie kluba ieejas izrādes vakarā. Biļešu cenas studentiem Ls 3,00, ne-studentiem Ls 4,00.

Sprīdītim cita doma galvā - galvenais pāragri netrāpīt mājās, gribas tak to princesi! Blondā Jurim atteica, Juris paņēma rižo! Jā, jā - to pašu, kura sapņot sapņo par izvākšanos no kojām. Ai laik snov verī mač - tā Pēteis. Ko gan ziemā izgudrot? Grābekli, kas laistīt prot! Galvenais, lai nav pārāk dārgi, jo, piemēram, ja maizei cena uzlec pāri 60 santīmiem, tad klaips ir jāsadala trīs daļās (jā, kā Kolorado kartupelis), divas daļas jāsatin plēvē uz nākamnedēļu, bet tā viena taupīgi jāēd. Taisnība jau ir - kaut šķībs, bet krēsls, nevis datorlaikmetā nevienam nevajadzīga rakstāmmašīna! Lai enģelis ar Tevi!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV