Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

RīBēJa MuTe sāk piekto sezonu

Liene Paukšēna, 14.09.2009. 18:32

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris RīBēJa MuTe 17. oktobrī ar skatītāju iemīļoto izrādi visai ģimenei „Pifa piedzīvojumi” ieskandinās savu piekto sezonu.
RīBēJa MuTe sāk piekto sezonu

Talantīgā dziedātāja Aisha skatītājus priecēs, aizrautīgi un atraktīvi spēlējot galveno - Pifa lomu. Labsirdīgajam un draudzīgajam sunītim Pifam, viegli rotaļājoties tikai dažreiz neveicas vai nu neveiklības, vai nezināšanas dēļ..., bet ne vienmēr neveiksmes izsauc skumjas, dusmas un citas negatīvas emocijas! Izrādes noskaņojums koncentrēts uz nebēdnīgu, bet draudzīgu un labestīgu atmosfēru ģimenē, kurai pieder arī dzīvnieki – suns un kaķis. Protams, te neiztikt bez kurioziem!

„Pifa piedzīvojumi” izrādes notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2):

17. oktobrī pl.12.00,
21. oktobrī pl.14.00,
13. novembrī pl.14.00,
29. novembrī pl.12.00.

Libreta autors - Marats Samauskis, mūzikas autors - Niks Matvejevs, režisors – Rūdolfs Plēpis, scenogrāfijas un kostīmu autore - Anita Znutiņa, horeogrāfiju autors – Markus Zmoelnig (Itālija).

Izrādē piedalās: Aisha (Pifs), Zane Jančevska (Agate), Varis Vētra (Cēzars), Ralfs Siliņš/Jānis Lauriņš (Dudu), Artūrs Cers (Herkuless), Egils Valčs (dakteris), RLB bērnu vokālās studijas “Knīpas un knauķi” dalībnieki.

Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 5 – 12 gadiem.


Savukārt decembrī visus aicinām uz ģimenisku Ziemassvētku izrādi „Kazlēni un vilks”. Izrādes notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2):

17. decembrī pl.14.00,
21. decembrī pl.14.00 un pl.17.00
28. decembrī pl.17.00,

Pasaku „Kazlēni un vilks” saviem skatītājiem stāsta lieli un mazi rūķi: „Reiz tāltālā zemē baltā, sniegotā namiņā dzīvoja Kaziņa un kazlēni...” Izrādes sižeta pamatā ir bērnu – kazlēnu attiecības ar māmiņu, bet spilgtu krāsu pasakā ievieš Naura Indzera atveidotais Vilks. Vilks nav ļauns, bet tikai izsalcis, tāpēc, lai tiktu pie pārtikas, viņš cenšas būt ļoti izveicīgs un viltīgs. Izrādes pamatnoskaņa ir ģimeniski mīļa un pilna asprātīgām situācijām. Kad vilks ir aizraidīts prom, kazlēni gatavojas Ziemassvētkiem un kopā ar māmiņu Kaziņu un rūķiem tos arī sagaida!

Ja gribat izjust ziemas noskaņu, redzēt spilgtus tērpus, klausīties jauku mūziku un jokus, nāciet uz teātri RīBēJa MuTe un sekojiet līdzi izrādes „Kazlēni un vilks” dinamiskajam sižetam!

Mūzika – Vita Siliņa, librets – Antra Leine, režija - Laila Kirmuška, horeogrāfija – Lilija Lipora, kostīmi un scenogrāfija – Maija Sējāne–Īle. Lomās: Kaziņa – Andžella Goba, Vilks – Nauris Indzeris, Kazlēni, Rūķi un Meldermeitiņas – Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas „Knīpas un knauķi” dalībnieki.

Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 3 – 10 gadiem. Izrādes garums – 1 stunda.

Vairāk info – www.ribejamute.lv

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000; VEF Kultūras pils kases telefons: 67828529) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 4,00 – 6,00.

RīBēJa MuTe ir projektu teātris, kuru 2005. gada 1. jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. RīBēJa MuTe turpina īstenot interesantas un vērtīgas ieceres, tā paplašinot kultūras piedāvājumu un inteliģentas izklaides iespējas bērniem un vecākiem Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV