Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mākslas darbinieku nams aicina uz teātra sporta „Vecpilsētas turnīru”

Mākslas darbinieku nams, 15.09.2009. 17:54

No septembra līdz decembrim Mākslas darbinieku nams sestdienu pēcpusdienās piedāvā iespēju jautrā atmosfērā atpūsties un labi pavadīt laiku, apmeklējot teātra sporta „Vecpilsētas turnīra” sacensības. Pirmās sacensības notiks 19. septembrī 14:00, kad uz Mākslas darbinieku nama skatuves sacentīsies BJC „Laimīte” improvizācijas teātra „Rāmju nav” komanda un skolas „Rīdze” teātra studijas „Mēs” komanda.

Komandu prasmes un improvizācijas talantus vērtēs trīs bargi, īpaši izraudzīti tiesneši un, protams, arī skatītājiem, kā jau ierasts, būs piešķirta liela loma uz skatuves notiekošā procesa ietekmēšanā un virzīšana.

Sacensību otrajā daļā skatītāju priekam uzstāsies improvizācijas teātra „Impro Zoo” pieredzējušie aktieri ar stundu garu improvizācijas spēli.

Kopumā turnīrā notiks četras sacensības, kurās par pirmā „Vecpilsētas turnīra” uzvarētāju titulu cīnīsies dažādas Latvijas teātra sporta komandas.

Tāpat kā 19. septembrī, arī visās nākošajās sacensībās otrajā daļā skatītājiem būs iespēja vērot improvizācijas teātra „Impro Zoo” improvizācijas spēli.

Teātra sporta „Vecpilsētas turnīra” sacensības notiks 19. septembrī, 17. oktobrī un 14. novembrī. Turnīra fināls – 5. decembrī.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā. Cena 1.00 Ls. Pirms sacensībām Mākslas darbinieku namā biļešu cena 1.50 Ls.

Teātra sports jeb improvizācijas teātris ir teātra forma, kurā priekšnesums tiek radīts uz vietas, aktieriem improvizējot pēc skatītāju norādītajiem nosacījumiem (darbības vieta, aktieru lomas utt.) un izmantojot speciālas improvizācijas tehnikas.

Latvijā darbojas vairākas improvizācijas teātra trupas un daudzas teātra sporta komandas, kurās jauniešiem ir iespēja attīstīt savu improvizācijas talantu, satikt jaunus draugus un labi pavadīt laiku.

Plašāka informācija par teātra sporta „Vecpilsētas turnīru” Mākslas darbinieku nama mājas lapā – www.mdn.lv

Informācija par improvizācijas teātri „Impro Zoo” – www.improzoo.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV