Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Indra Burkovska iejutīsies skolotājas tēlā „Humora Atvasarā”

Sigita Paula Cepleviča, 18.09.2009. 17:48 | komentāri (1)

Jau 20. septembrī VEF Kultūras pilī rīdziniekus ar savu humoru uzjautrinās koncertuzvedums „Humora atvasara”, kas vasarā prieka devu sniedza ne vienam vien skatītājam lielākajās Latvijas pilsētās.
Indra Burkovska iejutīsies skolotājas tēlā „Humora Atvasarā”

Radošā Apvienība „Meistaru Teātris” piedāvā iespēju rīdziniekiem iesākt pelēko un straujo rudeni ar jautriem un aizraujošiem jokiem, saņemt sveicienus no Latvijā pazīstamiem cilvēkiem, kā arī iejusties dažādās dzīves situācijās. Pasākumu vadīs šarmantās dāmas Mildiņa Nabiņa un Skaidrīte Krāniņa (Jānis Jarāns un Dainis Porgants), priecējot skatītājus ar apsveikuma koncertu „Daudz naudas!”, kura laikā viņas nodos sveicienus pat no Valda Zatlera un Aigara Kalvīša, kā arī pastāstīs par saviem piedzīvojumiem jaunībā un ceļojumos.

Latviešiem iemīļotā seriāla „UgunsGrēks” (agrāk „Neprāta cena”) Helēnas lomas atveidotāja Zane Daudziņa uzrunās skatītājus, iejūtoties Baibas Rozentāles tēlā, kā arī skatītājiem sūtīs sveicienus no Losandželosā dzīvojošās latvietes Laimes Kalns – Kalniņš.

Radošajam sastāvam pievienojusies arī aktrise Indra Burkovska, kura, neskatoties uz lielo aizņemtību, gatavojoties izrādei „Vadonis”, ir piekritusi piedalīties „Humora atvasarā”. Viņa skatītājiem nodos sveicienus kā Tatjana Ždanoka, kā arī iejutīsies kādas skolotājas tēlā, kura pārkvalificējusies par astroloģi.

Ar jaunu humoristisku programmu „Čan gall!” jeb „Dziedošie gaiļi!”, kas tapusi īpaši šim pasākumam, skatītāju sirdis priecēs latgaliešu grupa „Baltie Lāči” un Andris Baltacis. Programmā piedalās arī par „Balto Lāci” kļuvušais francūzis Nikolā Roldāns, kurš izpildīs dziesmas arī latviešu valodā.  

„Humora atvasara” notiks arī 24. septembrī Liepājas Olimpiskajā Centrā, 27. septembrī Valmierā un 3. oktobrī Tukumā. Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīze” kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV