Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dailes teātris oktobrī dosies viesizrādēs uz Ventspili un Liepāju

Liene Jakovļeva, 30.09.2009. 09:28

Oktobrī Dailes teātris dosies viesizrādēs uz Ventspili un Liepāju – 9. oktobrī Ventspilī tiks rādīta izrāde „Ne tāds kā visi citi”, bet 18. oktobrī Liepājas teātrī – divas jauniestudējuma „Mazie laulību noziegumi” izrādes, kurām paralēli Liepājas teātris Dailes teātrī rādīs Aleksandra Vampilova „Pīļu medības”.

9. oktobrī plkst. 19.00 Ventspils teātra namā „Jūras vārti” būs skatāma Alekseja Slapovska komitraģēdija „Ne tāds kā visi citi”, kurā spēlēs aktieri Andris Bērziņš (Vīrietis), Ligita Skujiņa (Sieviete), Esmeralda Ermale (Sievietes draudzene) un Ilze Vazdika (Māte). Iestudējuma režisore ir Anita Sproģe. Krievu rakstnieks, dramaturgs un scenārists Aleksejs Slapovskis ir daudzu teātra prēmiju laureāts. Viņš ir īstens vieglā žanra speciālists, tāpēc viņa darbi skatītājiem sola labu humoru, bagātīgu izdomu un gudru izklaidi.

18. oktobrī plkst. 14.00 un 18.00 Liepājas teātrī viesosies Dailes teātra aktieri Rēzija Kalniņa un Ģirts Ķesteris – Rolanda Atkočūna iestudētās izrādes „Mazie laulību noziegumi” varoņi. Tas ir klasiskais, vienmēr aktuālais stāsts par divu dzimumu karu. Kāda laulāta pāra dzīvē ir noticis lūzums, kas mainīs visu nākotnes eksistenci. Vai viņi spēs un vēlēsies palikt kopā vai arī ne? Luga slēpj daudz pārsteigumu un noslēpumu, saglabājot intrigu, kas skatītājam atklājas tikai pamazām.

Jāpiebilst, ka Liepājas teātris dosies uz Rīgu, lai 18. oktobrī plkst. 18.00 Dailes teātra Lielajā zālē rādītu Aleksandra Vampilova „Pīļu medības” – Dž.Dž.Džilindžera iestudēto izrādi re minorā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV