Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Karaliskā Improvizācijas teātra izrādē piedalīsies Sindija Vilde

Ieva Koha, 30.09.2009. 13:32

Šodien, 30.septembrī, kino teātrī „K Suns” notiekošajā Karaliskā Improvizācijas teātra izrādē piedalīsies Sindija Vilde.

Karaliskais Improvizācijas teātris vēlas iedibināt jaunu tradīciju, piedāvājot vēl interesantākus un aizraujošākus vakarus - katra mēneša pēdējā izrādē KIT sastāvā ar savām improvizatora prasmēm skatītājus pārsteigs kāda sabiedrībā zināma persona.

TVNET aptaujā kā šīs dienas izrādes viesi balsotāji ir vēlējušies redzēt Sindiju Vildi - bijušo TV dīvu un kreatīvās pasākumu aģentūras Chocolate Events īpašnieci.

KIT pārstāv teātra žanru, kurā netiek izmantots iepriekš sagatavots scenārijs, iestudēti dialogi un nekas tāds, ko ierasti sagaidām no klasiskas teātra izrādes. Improvizāciju veido vairāki īsi skeči, kur katrā epizodē pēc skatītāju rosinātām idejām tiek izspēlēts īss un dzīvespriecīgs notikums. Svarīga loma izrādē ir aktīvai skatītāju līdzdalībai, kur ikviens klātesošais var ietekmēt un virzīt izrādes gaitu.

Bez gatavošanās un pa īstam, bez nekā lieka un ar prieku, viss par tautu un augsto mākslu. Tas viss — KIT izrāžu ciklā "Humors nobāl"!


KIT improvizē: Jānis Skutelis, Varis Klausītājs, Gustavs Butelis
Vada: Andris Rupais
Muzicē : Carlo
Atmosfēra: neizsīkstoši dzirkstošs humors, dzīvesprieks un gaišs skatījums uz dzīvi.
Vakara norise: jautra un priekpilna darbība 2 stundu garumā ar 15 minūšu pauzi.

www.karaliskais.com
Biļetes: www.bilesuserviss.lv un kinoteātra K Suns kasē (Elizabetes ielā 83/85). 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV