Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas Improvizācijas Teātris stāstīs 7 stāstus par mīlestību

Studentu klubs, 05.10.2009. 17:24

Trešdien, 7. oktobrī, plkst. 20:00 Studentu kluba (Rīgā, Raiņa bulvārī 23) skatuvi iemēģinās jauni teatrāli iemītnieki Rīgas Improvizācijas Teātris. Rīgas Improvizācijas teātris jau spoži sevi pieteicis izrāžu sērijā ar nosaukumu „Sievietes manā mūžā” Dirty Deal Cafe Spīķeru kvartālā, bet nu improvizatori ķērušies pie šī tēmas jaunās telpās un plašākā leņķī.
Rīgas Improvizācijas Teātris stāstīs 7 stāstus par mīlestību

„7 stāsti par mīlestību” – tā sauksies šis trešdienas vakars un tas tiks ieturēts klasiskos improvizācijas teātra un mīlestības kanonos. Vakara gaitā tiks izspēlēti 7 stāsti par un ap mīlestību. Par kādu? Nianses lai paliek skatītāju ziņā.

Jaunās improvizatoru studijas mākslinieciskais vadītājs ir Raimonds Ruzenieks no Improvizācijas teātra „Pēdējā Pirmizrāde”. Nākamā Rīgas Improvizācijas teātra izrāde Studentu klubā paredzēta 28. oktobrī plkst. 20:00.

Izrādes sākums 20:00, ieeja no 19:00, biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv, cena Ls 3,00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV