Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepāja Leļļu teātris aicina uz sezonas atklāšanu

Liepāja Leļļu teātris, 07.10.2009. 11:52

17. oktobrī pulksten 12:00 Leļļu teātris atklās 2009./2010. gada sezonu ar izrādi „Eņģeļu pasakas”.

Tas ir aizkustinošs stāsts par puisēnu, kurš sastrīdējās ar savu māmiņu un dusmās aizgāja no mājām...,bet ceļā norisinājās dažādi notikumi, kuri lika puisēnam saprast patiesās vērtības. Puisēna ceļā blakus visu laiku atradās kāds eņģelis, kurš virzīja zēnu uz pareizā ceļa, ļaudams pašam saprast, ka māmiņa katram ir vismīļākā un vistuvākā. Šis stāsts ir vienlaikus gan nopietns un aizkustinošs, gan jautrs un nedaudz komisks.

Visu izrādi kopā likusi Lietuvas režisore Gintare Radvilavičiūte. Lomās iejutīsies aktieri - Lita Belte, Dace Doroškeviča un Dainis Laugalis.

Pēc izrādes rotaļas un iespēja savā īpašumā iegūt ielūgumus uz nākamajām Liepājas Leļļu teātra 2009./2010. gada sezonas izrādēm.

Uz tikšanos Leļļu teātrī!

Ieeja uz pasākumiem: bērniem - 1.50 Ls,  pieaugušajiem - 2.00 Ls. Biļetes iepriekšpārdošanā – Liepājas Tūrisma un Informācijas centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV