Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Izrāde ar pastaigu un mūziku „ Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam” Cēsu pilī

Ieva Malceniece, 14.10.2009. 09:24

20.oktobrī plkst.14.00 Cēsu Pilī notiks izrāde „ Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam”. Cēsu pils kompleksa Apmeklētāju centrā vēl iespējams iegādāties biļetes uz izrādi par īpašu cenu – 3,00 Ls.

Scenārija autorei un režisorei Baņutai Rubesai un dekoratorei Dacei Džeriņai lugas darbību ir izdevies parādīt īpatnējās, saistošās konstrukcijās un situācijās. Skatītāji ir līdzaicināti doties uz trīs dažādām telpām, lai ļautu iejusties Emīlijas Benjamiņas dzīves atmosfērā.

Titullomā Indra Burkovska iemiesojusi Emīliju Benjamiņu atraktīvā un eleganti tvertā formā. Aktrises spēles maniere reizē amizē publiku un liek aizdomāties par katra paša personas dziļākajiem slāņiem.

Nika Gothama mūzika izrādē uzbur harmonisku un melodisku zīmējumu, savukārt Rasa Sapiete un Gints Sapietis sniedz dzīvu čella un vijoles izpildījumu.

Brīvvalsts preses karalienes laikabiedres Intu Prauliņu un Hēliju Staņislavsku uz ekrāna iemūžinājis Guntis Lēmanis.

Vairāk par izrādi www.benjamina.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV