Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvija piedalās Frankfurtes grāmatu gadatirgū

Arita Gutāne, 15.10.2009. 09:48

Frankfurtē no 14. līdz 18. oktobrim notiek grāmatu gadatirgus, kurā Latviju pārstāv Latvijas Literatūras centrs, Latvijas Grāmatizdevēju asociācija, Latvijas Grāmatnieku ģilde, Latviešu valodas aģentūra un izdevniecība „Jumava”.
Latvija piedalās Frankfurtes grāmatu gadatirgū

Latvijas Literatūras centrs iepazīstinās ar jaunākajiem Latvijas literatūras tulkojumiem vācu un citās valodās, kā arī sniegs informāciju par latviešu literatūru un grāmatniecību. Latvijas stendā apskatāmi arī grāmatu mākslas konkursā „Zelta ābele” godalgotie izdevumi, Literatūras Gada balvu ieguvušās grāmatas un konkursa „Jāņa Baltvilka balva bērnu literatūrā un grāmatu mākslā” uzvarētāji. Latviešu valodas aģentūras materiāli vēsta par latviešu valodas apguves iespējām ārvalstīs.

Latvijas stendu Frankfurtē trešo gadu pēc kārtas veidojis salokāmo un apdrukājamo gofrētā kartona mēbeļu uzņēmums „Vējiem Līdzi" (Foldlife).

Latvijas pārstāvju dalību Frankfurtes grāmatu gadatirgū atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds, Kultūras ministrija un Latviešu valodas aģentūra.

Foto: Jānis Mercs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV