Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Liepājas teātis ar izrādi viesosies Dailes teātrī

Zanda Borga, 15.10.2009. 20:50 | komentāri (1)

Vai tiešām Rīgā tiks medītas pīles? Vai bise izšaus? To visu varēs uzzināt, atnākot 18. oktobrī plkst. 18.00 uz Dailes teātri, kur ar Aleksandra Vampilova lugas „Pīļu medības” iestudējumu viesosies Liepājas teātris. Izrādi re minorā veidojis režisors Dž.Dž.Džilindžers.
Liepājas teātis ar izrādi viesosies Dailes teātrī

Nākamajā rītā pēc svinībām Viktors Aleksandrovičs Zilovs pamostas un saņem sev adresētu bēru vainagu ar uzrakstu Neaizmirstamajam, priekšlaicīgi darbā sadegušajam Viktoram Aleksandrovičam Zilovam no bēdu nomāktajiem draugiem. Iztēlojoties situāciju, kā būtu, ja viņš patiešām būtu miris, Zilovam atmiņā uzaust pēdējo dienu notikumi...

Lomās: Egons Dombrovskis, Kaspars Gods, Edgars Pujāts, Leons Leščinskis, Jūlija Ļaha, Kristīne Belicka, Maija Romaško, Inese Kučinska un Armands Kaušelis.

Izrādē skan Renas Ginzburgas dzeja krievu aktiera Oļega Basilašvili lasījumā.

Izrādes radošajā komandā strādājis scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, kustību konsultante Inga Krasovska un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis.

Biļetes pieejamas Dailes teātra, Liepājas teātra un visās „Biļešu Paradīzes” kasēs. Biļešu cenas Ls 4,5,6,8 un 10.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV