Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Liepājas teātris turpina viesizrādes Rīgā un izsludina papildizrādi

Zanda Borga, 30.10.2009. 10:24

Jau svētdien, 1. novembrī, Liepājas teātris ar viesizrādēm viesosies Nacionālajā teātrī. Skatītājiem tiks piedāvātas divas izrādes - “Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” un “Viss par sievietēm”, bet mēneša beigās, 29. novembrī, liepājnieki rādīs komēdiju „Pidžama sešiem” un papildizrādi - „Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu”.
Liepājas teātris turpina viesizrādes Rīgā un izsludina papildizrādi

1. novembrī plkst. 18.00 tiek dota iespēja ielūkoties sieviešu pasaules noslēpumos, noskatoties Miro Gavrana lugas “Viss par sievietēm” iestudējumu Rolanda Augustina (Atkočūna) režijā. Izrādē tiek atklāta sievietes pasaule, kas slēpjas aiz ieņemamā amata, ģimenes stāvokļa, finanšu apstākļiem un pat aiz ikdienas grima kārtas. Aktrises Jūlija Ļaha, Anda Albuže un Inese Kučinska, ainām vienai ar otru mijoties, izspēlēs piecu dažādu sieviešu likteņus, atklājot starp tiem līdzības.

Tā kā visas biļetes uz 1. novembra izrādi „Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” ir izpārdotas, 29. novembrī plkst. 11:00 Liepājas teātris izsludina papildizrādi!

Uz izrādi aicināti mazie skatītāji un viņu vecāki, lai kopīgi noskatītos, kā mazais Brālītis Trusītis mērosies spēkos ar Lauvu. Muzikālajai bērnu izrādei “Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” pēc afrikāņu tautas pasaku motīviem dramatizējumu veidojusi izrādes režisore Lelde Eglinska. Pārvarot savas bailes, Trusītis uzveic zvēru karali Lauvu un pierāda, ka panākumu atslēga slēpjas ticībā sev, nevis spēkā un auguma varenībā.

Lomās: Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis, Marita Lūriņa, Kaspars Gods, Uldis Stelmakers, Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Edgars Pujāts.

Biļetes iespējams iegādāties Nacionālā teātra un “Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā. Biļešu cenas uz dienas izrādi no 1 līdz 5 latiem, uz vakara izrādi no 1 līdz 10 latiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV