Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jaunais kultūrvēsturiskais šedevrs – Dena Brauna romāns "Zudušais simbols" pārdošanā no 10. novembra

Kristīne Eižvertiņa, 04.11.2009. 12:45

Apgāds “Kontinents” no 10. novembra lasītājiem piedāvā Dena Brauna romānu "Zudušais simbols", kas ir  autora aizraujošākais daiļdarbs.
Jaunais kultūrvēsturiskais šedevrs – Dena Brauna romāns "Zudušais simbols" pārdošanā no 10. novembra

Par godu grāmatas iznākšanai grāmatu nams “Valters un Rapa” piedāvā vairākas akcijas:

- No plkst. 18.00 – 19.00 pirmajiem 25 pircējiem "Valters un Rapa" veikalā Aspazijas bulvārī 24 , jaunā grāmata BEZ maksas.

- Nākamajiem 50 pircējiem "Valters un Rapa" veikalā Aspazijas bulvārī 24, dāvanā suvenīri ar grāmatas simboliem.

- Pārējiem pircējiem, visos grāmatu nama "Valters un Rapa" veikalos, līdz pat 13. novembra plkst. 13.00 grāmatai 10% atlaide.

13. novembrī, plkst. 13.00 grāmatas "Zudušais simbols" prezentācija grāmatu namā "Valters un Rapa", Aspazijas bulvārī 24.

Šajā satraucošajā romānā Dens Brauns kārtējo reizi pierāda, kāpēc viņš ir populārākais spriedzes romānu autors pasaulē. "Zudušais simbols" ir īsts šedevrs – baiss skrējiens reālajā pasaulē pa kodu, noslēpumu un neredzamu patiesību labirintu... Un viss notiek Vašingtonā – slepenajos kambaros, tuneļos un tempļos, turklāt šausminoša ļaundara modrā uzraudzībā. Cauri satraucošām ainām aizvien lielākā ātrumā lasītājs nonāk pie neiedomājama noslēguma. Hārvarda universitātes simbologs Roberts Lengdons negaidot tiek uzaicināts nolasīt lekciju Savienoto Valstu Kapitolijā. Dažas minūtes pēc viņa ierašanās atklājas baiss pavērsiens – Kapitolija ēkā tiek atrasts biedējošs priekšmets, uz kura ir pieci šifrēti simboli. Lengdons saprot, ka šis priekšmets ir senlaicīgs uzaicinājums doties sen zudušā ezoterisku gudrību pasaulē…

Aicināti visi Dena Brauna daiļrades pielūdzēji!

Uzzini par jaunāko grāmatu pasaulē:
www.valtersunrapa.lv
www.twitter.com/valtersunrapa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV