Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Decembrī Dailes teātrī būs muzikāla pasaka visai ģimenei „Princešu stāsts”

Liene Jakovļeva, 05.11.2009. 13:43

Laikā ap Ziemassvētkiem Dailes teātra repertuārā iekļausies muzikāla pasaka visai ģimenei „Princešu stāsts”.

No 19. decembra Mazajā zālē uz muzikālu pasaku visai ģimenei „Princešu stāsts” būs gaidīti visi, kuri joprojām tic pasakām – gan lieli, gan mazi, gan pieaugušie, gan bērni. Šajā sapņaini pasakainajā koncertuzvedumā aktieri izspēlēs skaisto pasaku „Laimīgais princis”, ko reiz uzbūris sapņu un brīnumu meistars Oskars Vailds. Sirsnīgākās un skaistākās ziemas dziesmas atdzīvosies jaunās skaņās komponista Kārļa Lāča aranžējumā. No visiem pazīstamajām pasakām izkāps šarmantās, sievišķīgās un brīnišķīgās princeses Karīna Tropa, Vineta Elksne un Jolanta Strikaite (Lady’s Sweet). Pie klavierēm - Kārlis Lācis. Muzikālajā pasakā piedalīsies arī Dailes teātra aktieri. „Princešu stāsta” režisors būs Dž.Dž.Džilindžers, scenogrāfiju veidos Mārtiņš Vilkārsis, bet par kostīmiem gādās Ilze Vītoliņa.

Pēc koncerta visiem būs iespēja iegādāties CD „Princešu ziemas dziesmas” kopā ar pasakainu sienas kalendāru, uz kura ikviens varēs iegūt princešu parakstus un kopā ar viņām nofotografēties. Šī CD un kalendāra projekta producenti ir kreatīvā pasākumu aģentūra Chocolate Events.

„Princešu stāsta” izrādes Dailes teātra Mazajā zālē notiks 19., 20., 22. un 26. decembrī. Biļetes cena – Ls 7.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV