Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Lielā nedēļas nogale Ģertrūdes ielas teātrī

Zane Gruntmane, 12.11.2009. 10:30

Nedēļas nogalē, no 13. līdz 15. novembrim, United Intimacy piedāvā apmeklēt četras dažādas teātra izrādes, kas iepriecinās gan bērnus, gan jauniešus, gan pieaugušos.
Lielā nedēļas nogale Ģertrūdes ielas teātrī

Piektdien, 13.novembrī, visi laikmetīgās dejas interesenti varēs redzēt Elīnas Breices konceptuāli asprātīgo mākslas un sabiedrības komentāru „Es esmu dialogs” un Sintijas Siliņas psiholoģiski pētniecisko un drosmīgi atklāto Žannas D’Arkas dzīves mirkli „Ziņnesis”. Abas izrādes spilgti atklāj Latvijas jaunās horeogrāfu paaudzes rokrakstu.

Vai Jūs zināt, kas ir vilks un cik dažāds tas mēdz būt? Mazajiem skatītājiem un viņu vecākiem sestdien un svētdien, 14. un 15. novembrī, ir lieliska iespēja iepazīties ar vilku caur valodas pērlēm un vārdu spēlēm, caur tautasdziesmām un pasakām, mūziku, mīklām un brīnišķīgiem dzīvajiem zīmējumiem. Izrāde „VILKS” ļaus ikvienam bērnam radīt un spēlēties ar savu iztēles vilciņu.

Bet 14. un 15. novembra vakarā United Intimacy piedāvā izbaudīt sajūtu un dzīves ekspresiju – draudzību, cīņu, pārsteigumus, mīlestību, kaisli, sacensību, izvēli un prieku – spēcīgi muzikālā un dejiskā pārdzīvojumā, slovēņu horeogrāfa Branko Potočana izrādē „Mannersache” (no vācu val. „Vīru lietas”).

Informācija par izrādi „Es esmu dialogs”: http://www.unitedintimacy.lv/index.php?1&7&view=view-show&show_id=32
Informācija par izrādi „Ziņnesis”: http://www.unitedintimacy.lv/index.php?1&7&view=view-show&show_id=34
Informācija par izrādi „Vilks”: http://www.unitedintimacy.lv/index.php?1&7&view=view-show&show_id=36
Informācija par izrādi „Mannersache”: http://www.unitedintimacy.lv/index.php?1&7&view=view-show&show_id=31

Izrādes notiks:

„Es esmu dialogs” un „Ziņnesis” 13. novembrī pl. 19:00

„VILKS” – 14. un 15. novembrī pl. 14:00

„Mannersache” – 14. un 15. novembrī pl. 19:00

Biļetes var iegādāties: www.bezrindas.lv

Organizē: Teātris United Intimacy

Atbalsta: Valsts Kultūrkapitāla fonda un Rīgas Domes. Sadarbibas partneri: MAP Latvia, tipogrāfija ULMA Bezrindas.lv, radio NABA, TVNET, Rīgas Laiks, Kultūras Forums, Easyget, draugiem.lv, satori.lv, A-sound, SIA Burti, Mārtiņa Beķereja

Informācija: www.unitedintimacy.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV