Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mūsu vēstures trešais sējums nāks klajā valsts svētku dienā

Pēteris Jankavs, 16.11.2009. 13:33

Tieši Latvijas valsts galvenajos svētkos – 18. novembrī apgāds “ATĒNA” laidīs klajā Lato Lapsas, Sandra Metuzāla un Kristīnes Jančevskas grāmatas “Mūsu vēsture 1985 - 2005” trešo, noslēdzošo sējumu.
Mūsu vēstures trešais sējums nāks klajā valsts svētku dienā

Savukārt jau nākamajā dienā pēc Latvijas valsts proklamēšanas gadadienas apgāds lasītājiem piedāvā tikties ar grāmatas autoriem. Ceturtdien, 19. novembrī no pulksten 18.00 līdz 19.00 Rīgā, Jāņa Rozes grāmatnīcā K. Barona ielā 5 ikvienam veikala apmeklētājam būs iespēja ne tikai iegādāties grāmatu, bet arī saņemt autoru autogrāfus.

„Mūsu vēstures” noslēdzošais sējums nāk klajā tieši laikā, kad mēs plūcam tos savdabīgos augļus, bet drīzāk jau asaku, ko mums sagādājuši daudzi no šīs grāmatas varoņiem – tie, kas visus šos gadus ir izmisīgi kārpījušies pēc naudas un varas, lai šādā īpatnā veidā aplaimotu Latviju un tās iedzīvotājus.

Kas korupcijas apkarošanu pārvērta par smieklīgu farsu? Kad un kā izveidojās politiskās barotavas? Kurš dārznieks mirklī pārvērtās par vienu no valsts galvenajiem privatizētājiem? Kāpēc izšķīda mīts par vienoto Baltiju? Kuru premjeru uzvarēja cūkas? Kad patiesībā sākās nekustamo īpašumu burbulis – un kas īsti to aizsāka? Kāpēc mūsu nodokļi ir tieši tādi, kādi tie ir? Kurš politiķis izdomāja Andri Šķēli salīdzināt ar Dievu? Un kurš pirmais sāka politisko biznesu ar Kārļa Ulmaņa vārdu? Vai tiešām Latvija domāja par Roņu salas ieņemšanu? Kurš patiesībā nogulēja pirmo banku krīzi? Kāpēc izgāzās integrācija un skolu reforma?... Atbildes uz šiem un tūkstošiem citu „neērtu” un „nepareizu” jautājumu – šajā, iespējams, mūsu desmitgades bīstamākajā grāmatā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV