Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latviski iznākusi Grega Bradena populārā grāmata „Notici sev!”

Ilona Liedeskalniņa, 20.11.2009. 11:35

Apgāds „Lietusdārzs” laidis klajā laikraksta „New York Times” slavenā publicista  Grega Bradena grāmatu „Notici sev!”,  kuras apakšvirsraksts ir „Cilvēka spēju patiesās robežas”.
Latviski iznākusi Grega Bradena populārā grāmata „Notici sev!”

Autors latviešu lasītājam labi pazīstams − lielu interesi jau izpelnījies viņa darbs „Dievišķā matrice”. Šajā grāmatā, analizējot dažādas senatnes mācības par pasaules uzbūvi, kā arī visjaunākos mūsdienu zinātnes meklējumus, Gregs Bradens  pārliecinoši vēsta, ka visa avots ir dievišķā matrice.

Grāmata „Notici sev!” ir balstīta idejā par dievišķo matrici kā katra cilvēka bezgalīgu iespēju sākotni. Lai katrs cilvēks un cilvēce kopumā rastu ceļu uz veselīgāku, pilnvērtīgāku, mierīgāku dzīvi un pasauli, vispirms ir jāapzinās savas iespējas un jācenšas tās izmantot. Taču mums visiem traucē iesīkstējuši priekšstati par pasaulē valdošiem „negrozāmiem likumiem” un neticība saviem spēkiem.

Kuram gan negribas būt veselam, mierīgam, laimīgam? Kāpēc vairākums cilvēku tādi nav? Vai vainīgs kāds nepārvarams ļauns spēks ārpus mums?

Autors pierāda, ka neveiksmīgu, neveselīgu, nemierīgu, nelaimīgu dzīvi galvenokārt ir radījis pats dzīvotājs. Grega Bradena prasmīgi izraudzītie fakti un siltais, iedrošinošais tonis pārliecina: ir vērts mainīties, turklāt tas nemaz nav tik grūti. Senatnē cilvēki ticēja brīnumiem, mūsdienās daudzi tic zinātnes sasniegumiem. Autors tiecas apvienot ticību abiem. Taču galvenais − viņš mudina noticēt sev un savām spējām veidot dzīvi. Šo pamudinājumu, iespējams, esam dzirdējuši jau no skolas laikiem, taču neesam ņēmuši vērā. Grega Bradena optimistiskais vēstījums nepaslīd gar ausīm, jo tas ir bagātīgi un pārliecinoši pamatots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV