Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm janvārī

Liene Jakovļeva, 24.11.2009. 12:12

25. novembrī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra janvāra izrādēm, kuru starpā ir Raimonda Paula un Rēzijas Kalniņas muzikālā vakara „Gan jau atvērsies sirds...:)” pirmizrāde.

12. janvārī – maestro Raimonda Paula dzimšanas dienā – Dailes teātra Mazajā zālē notiks Raimonda Paula un Rēzijas Kalniņas muzikālā vakara „Gan jau atvērsies sirds...:)” pirmizrāde. Ar tām zelta naglām, ko latviešu tautas apziņā neizdzēšami iekalis komponists Raimonds Pauls, viņš ir atvēris sirdis un nopelnījis gan asaras, gan smieklus. Šī ir Atzīšanās. Atzīšanās Vientulībā. Atzīšanās Sapņos. Atzīšanās Mīlestībā. Sākot no latviešu tautas dziesmu apdarēm, līdz Vizmas Belševicas, Pētera Pētersona, Imanta Ziedoņa, Jāņa Petera, Ziedoņa Purva vārdu kamoliem. Šis ir aicinājums ieklausīties – uzmanīgā, piesardzīgā un reizē prasīgā klusumā. Ieklausīties savas tautas balsī, kas saausta no gara un mīlas, no dzejas un mūzikas. Kopā ar Rēziju Kalniņu un maestro Raimondu Paulu muzicēs perkusionists Rihards Zaļupe. Muzikālā vakara izrādes notiks arī 17. un 18. janvārī.

8. janvārī pēdējo reizi tiks spēlēta Alekseja Ščerbaka 1 diena 1 daļā „Pulkvedis Pilāts”, bet 28. janvārī – Mārtiņa Makdonas traģikomēdija „Līnenas skaistumkaraliene”.

19. janvāra izrāde „Priekules Ikars” būs Dailes teātra ikmēneša piedāvājums, kad visu biļešu cena ir 3 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV