Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Stīvens Kings raksta “The Shining” turpinājumu

kinokino.lv, 26.11.2009. 10:26

Stīvens Kings, Toronto popularizējot savu jauno romānu Under the Dome, pastāstīja arī par topošo grāmatu, pie kuras strādājot jau kopš pagājušās vasaras. Jaunā grāmata “Doctor Sleep” būs turpinājums vienam no viņa slavenākajiem romāniem “The Shining”, raksta Torontoist.
Stīvens Kings raksta “The Shining” turpinājumu

Grāmatu 1980.gadā ekranizēja režisors Stenlijs Kubriks. “The Shining”/ “Mirdzums” ar Džeku Nikolsonu galvenajā lomā tiek uzskatīta par vienu no visu laiku izcilākajām šausmu filmām.

Jaunās grāmatas galvenais varonis būs Denijs Torenss, tikai šoreiz nevis kā mazs zēns, bet kā četrdesmitgadīgs vīrietis. Kings paskaidroja, ka, lai arī Kubrika ekranizētajā romānā viss beidzās labi, notikumiem, kas norisinājās viesnīcā Overlook, vajadzēja atstāt zēnam morālo traumu. Kinga topošajā darbā Denijs Torenss strādā par sanitāru slimnīcā, kopjot nāvei nolemtos slimniekus un ar savu mistisko spēju palīdzību sagatavojot viņus aiziešanai.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV