Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Valmieras teātris aicina pamatskolu audzēkņus piedalīties zīmējumu konkursā „Mans sapņu saldējums”

Zane Peļņika, 01.12.2009. 16:34

Jau no 10. decembra Valmieras drāmas teātra mazākajiem skatītājiem tiks rādīta jauna izrāde – Ēriha Kestnera „Emīls un Berlīnes zēni” (režisors Varis Brasla).
Valmieras teātris aicina pamatskolu audzēkņus piedalīties zīmējumu konkursā „Mans sapņu saldējums”

Teātris kopā ar saviem draugiem no AS „Valmieras piens” aicina  visus 1. līdz 9. klašu audzēkņus sadraudzēties un iepazīties ar Emīlu no Neištates pilsētiņas. Lai mēs - izrādes skatītāji - varētu Emīlu iepriecināt, kopā paveiksim dažus darbiņus! Emīlam ļoti garšo saldējums, bet katram saldējumam ir sava garša – tie var būt saldi, skābi, ar rozīnēm, šokolādi, karamelēm vai ogām. Saldējuma garšu var aprakstīt, bet vai var uzzīmēt?

Zīmē, līmē vai veido no aplikācijām savu bērnības sapņu saldējumu! Zīmējumus līdz 2010.gada 1.martam sūti uz Valmieras drāmas teātri (Lāčplēša iela 4, Valmiera, LV 4201) vai arī ienes teātra kasē (ar norādi – Zīmējumu konkursam).

Konkursā var piedalīties arī visa klase - kopā radīta, interesanta un nebijusi vīzija par „SAPŅU SALDĒJUMU” tiks vērtēta īpaši. Tā ir iespēja nopelnīt izrādes biļetes vai veselu kasti saldējuma savai klasei!

Zīmējumi, kas visvairāk iepriecinās Emīlu no Neištates (Valmieras teātra aktieri Mārtiņu Meieru) saņems skaistas balvas. Labāko darbiņu autori saņems biļetes uz Valmieras teātra izrādēm, bet tie, kas iepriecinās gan Emīlu, gan teātra draugus no AS „Valmieras piens” balvā saņems īstu saldējumu!

Konkursa žūrijā ir pārstāvji gan no Valmieras teātra, gan no AS „Valmieras piens”, kā arī pats Emīls – Valmieras teātra aktieris Mārtiņš Meiers.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV