Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latviski iznākusi Deivida R. Hamiltona populārā grāmata „Domā vesels!”

Ilona Liedeskalniņa, 02.12.2009. 12:41

Apgāds „Lietusdārzs”  laidis klajā  Deivida R. Hamiltona plaši pazīstamo grāmatu „Domā vesels!”, kuras apakšvirsraksts ir „Apziņas  dziedinošais spēks”.
Latviski iznākusi Deivida R. Hamiltona populārā grāmata „Domā vesels!”

Autors ieguvis akadēmisko grādu ķīmijā un strādājis zinātnisku darbu farmācijas nozarē. Taču viņa interesi par konkrētu zinātņu iespējām dziedināšanas jomā pārspējusi interese par cilvēka iekšējo spēku iespējām.

Saikne starp apziņu un ķermeni ir viegli pieejams, spēcīgs un ļoti vērtīgs instruments, kas ļauj katram būt noteicējam pār savu dzīvi un vēlmju piepildīšanos. Domas spēks var būtiski ietekmēt un pat izmainīt mūsu dzīvi. Šīs grāmatas lappusēs pirmo reizi tik detalizēti ir izpētīta domas apbrīnojamā ietekme uz veselību.

Savus atzinumus autors balsta daudzu pārsteidzošu medicīnisku eksperimentu aprakstos un grāmatā iekļāvis konkrētu cilvēku stāstus par to, kā viņi izmantojuši domas spēku, lai uzveiktu slimības.

Šajā oriģinālajā grāmatā Deivids R. Hamiltons pēta vizualizācijas, ticības un pozitīvas domāšanas spēku un tā ietekmi uz ķermeni. Ņemot talkā savu jaunradīto kvantu lauka dziedināšanas meditāciju, ar kuras palīdzību iespējams izmainīt ķermeni atomu līmenī, autors parāda, kā ar iztēli un domāšanu cilvēks spēj  stimulēt sava ķermeņa aizsargspējas un tam piemītošo dziedinošo spēku, lai uzvarētu slimības un sāpes. Grāmata atklāj, kā, apvienojot zinātni ar ticību, var sevi izdziedināt efektīvāk nekā jebkad agrāk.

No angļu valodas tulkojusi Nanete Neimane.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV