Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Svētkos prieks kopā būt ar TV3

Marta Zandersone, 10.12.2009. 13:20

Jau pavisam drīz Ziemassvētki, kad mājās smaržos piparkūkas un ģimenes pulcēsies pie svecīšu rotātās eglītes, lai kopā siltās noskaņās baudītu gada gaišākos svētkus! TV3 vēlās ikvienā mājā un ģimenē ienest svētku noskaņas ar īpaši sagatavotu programmu – būs koncerti, svinīgi pasākumi, īpaši viesi Latvijā veidotajos raidījumos un filmas svētku noskaņās. Arī Jaunā gada sagaidīšana vairs nav aiz kalniem un TV3 arī šai naktij gatavos īpašu programmu! Esiet kopā ar TV3 svētkos un ikdienā!
Svētkos prieks kopā būt ar TV3

Ziemassvētki tuvojas

Ziemassvētki tiek dēvēti par gada gaišākajiem svētkiem un, lai noskaņas būtu gaišas un sirsnīgas, TV3 skatītājiem sarūpējuši īpašu svētku programmu! Jau vairākus gadus par svētku vēstnesi TV3 kļuvusi filma Viens pats mājās, kas jau no decembra sākuma ik piektdienu priecē skatītājus. Kā arī visu svētku laikā tiks rādītas lieliskas filmas lielajiem uz mazajiem, piemēram, Šreka Ziemassvētki, Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus, Ledus laikmets 2, Nārnijas hronika: lauva, ragana un drēbju skapis, Viss ko  vēlos Ziemassvētkos, Ziemassvētku vecītis, Puisis uz Ziemassvētkiem, Būšu mājās Ziemassvētkos, Pārdzīvot Ziemassvētkus, Santa Klauss 3 un daudzas citas. Ziemassvētku priekšvakarā, 20.decembrī Māmiņu klubs gatavosies svētkiem un mācīs gatavot dāvanu zīdainim, kā arī radīs lellīti vecākam bērnam. Būs arī gardu piparkūku cepšana, konditora ieteikumi saldumu gatavošanai un uzzināsiet, kuri ir veselīgie saldumi un kā izvairīties no pārēšanās svētkos. Bet dienu pirms Ziemassvētkiem, 23.decembrī noslēgsies pašmāju skatītākā
seriāla UgunsGrēks šī sezona, lai pie skatītājiem atgrieztos pēc nelielas svētku atpūtas.

Svētku vakarā

Ierasts, ka Ziemassvētku dienā tiek rotāta eglīte, saiņotas dāvanas, daudzi dodas uz baznīcu, citi iet ķekatās! Bet svētku vakarā Bez Tabu iegriezīsies mājās, kur Ziemassvētki nav Tabu - tur egli pušķo kājām gaisā, klausās pašu sacerētu svētku mūziku un piparkūkas ar karstvīnu bauda, sacenšoties pavisam netradicionālos sporta veidos. Varbūt tas iedvesmos kādu mainīt svinēšanas tradīcijas?! Un Bez Tabu kopā ar skatītājiem šajā svētku vakarā noslēgs Pārsteiguma kastes ceļojumu, kas pabijusi teju visos Latvijas novados, pārsteidzot un atgādinot sirsnīgus un aizkustinošus, arī jautrus un pikantus mirkļus no skatītāju dzīves.

Pašā Ziemassvētku vakarā īpaša dāvana būs pēdējos gados tik iemīļotā un skanīgā TV3 šova Koru Kari lielkoncerts, kurā uzstāsies abās sezonās iepazītie kori – kopskaitā veseli 15! Šī solās būt neatņemama svētku sastāvdaļa, kas TV3 skatītājus priecēs visa vakara garumā!

Bet pēc Koru Karu lielkoncerta raidījums Kinomānija ziņos par krāšņākajām aktuālā repertuāra filmām, kas svētkos solās būt īpaši efektīvas. Tiks apskatītas iespaidīgā Avatars, jautrā un aizraujošā Šerloks Holmss un gada ģimenes filma Alvins un burunduki 2. Bet pie tā raidījuma veidotāji neapstāsies – svētku vakarā tiks meklēta ideālā Ziemassvētku filma, meklējot arhīvā līdz par pagājušā gadsimta sākumam.

Viesos Vaira Vīķe-Freiberga

Svētku laikā TV3 raidījumi viesosies pie dažādām sabiedrībā zināmām un iemīļotām personām. Piemēram, 26.decembrī Glābējkomanda Cepums ieradīsies operdziedātājas Evitas Raitumas-Zālītes mājās Cēsīs, lai kopīgi klātu galdu saviem mīļajiem - mācītājam Jurim Cālītim ar sievu Sandru Dzenīti-Cālīti. Viņi abi, kā atzīst operdziedātāja, ģimenei ir gluži kā vecvecāki, kas palīdz, atbalsta un iedrošina. Māmiņu klubs 27.decembra rītā ciemosies jaukas, talantīgas un mīlošas māmiņas Ances Krauzes ģimenē, lai gatavotu svētku mielastu un dziedātu Ziemassvētku dziesmas. Bet jo īpaši izcelsies Elmārs Tannis, kurš 27.decembrī Garšu laboratorijā uzņems Latvijas bijušo prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, kopā radīs svētku vakariņas un pēc tam tās arī baudīs. Un vēl kāds īpašs notikums – decembrī www.tv3.lv/garsulaboratorija notiek balsošana par labāko skatītāju iesūtīto Neparasto recepti. Labākās receptes autors nokļūs Garšu Laboratorijā un kopā ar Elmāru Tanni gatavos maltīti, ko TV3 skatītāji redzēs pirmajā Jaunā gada raidījumā!

Bet 27.decembra vakarā jau sesto gadu svinīgā Latvijas Lepnums ceremonijā tiks godināti cilvēki, kas ar savu rīcību pasaulē vairo ticību labajam un gaišajam. Šie cilvēki darījuši labus darbus, palīdzējuši citiem grūtā brīdī un darījuši to, negaidot atbalstu vai pateicību no valsts un citiem. Latvijas Lepnums iedvesmo gaišām domām un labiem darbiem, kas šobrīd tik ļoti nepieciešams! Arī šajā gadā svinīgo ceremoniju TV3 vadīs Evelīna Strazdiņa, muzikālus priekšnesumus sniegs dažādi Latvijā iecienīti mūziķi un ceremoniju ar savu klātbūtni sola pagodināt Latvijas prezidents Valdis Zatlers, bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un citas sabiedrībā cienījamas personas.

Aizvadot Veco un sagaidot Jauno gadu!

Tā kā Jaunā gada sagaidīšana vairs nav aiz kalniem, TV3 arī šai naktij gatavo īpašu programmu. Gada noslēgumā informatīvie raidījumi Bez Tabu, TV3 Ziņas un Nekā Personīga atskatīsies uz aizgājušo gadu un analizēs tajā piedzīvoto. Bet Bez Tabu komanda atgādinās 2009.gada īpašākos mirkļus, protams, īpašā skatījumā, un aicinās kopā ar raidījuma vadītājiem liet laimes un tulkot zīmes, lai uzzinātu, kāds solās būt jaunais, 2010.gads!

Lai godam aizvadītu 2009.gadu un sagaidītu jauno, 2010.gadu, līksmās un svinīgās noskaņās būsim kopā ar Latvijas dziedošajām dīvām īpašā Vecgada koncertā Dzirkstošā Dīvu nakts! Pagaidām šo koncertu apvij noslēpumainības plīvurs, jo dziedātāju vārdi, kas uzstāsies, vēl netiek atklāti.. Lai svētkos prieks un līksmība!


Esiet kopā ar TV3 svētkos un ikdienā!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV