Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Džima Džarmuša jaunā filma no šodienas skatāma Latvijas kinoteātros

kinokino.lv, 11.12.2009. 12:02

No piektdienas, 11.decembra, Latvijas kinoteātros startē amerikāņu neatkarīgā kino kulta režisora Džima Džarmuša jaunā filma “Kontroles robežas”.
Džima Džarmuša jaunā filma no šodienas skatāma Latvijas kinoteātros

No piektdienas kinoteātros arī komēdija par šausmu tēmu “Laipni lūgti zombijzemē” un īstas šausmas filmā “Slaktiņš meiteņu biedrībā”.

“Kontroles robežas” ir stāsts par kādu noslēpumainu noziedznieku, kas cenšas pabeigt nelegālu darījumu Spānijā. Viņš neuzticas nevienam, un viņa nolūki nav nojaušami. Ceļojums, kas līdzinās sapnim, ved viņu ne tikai cauri Spānijai, bet arī paša sirdsapziņai.

Galvenajā lomā Džarmuša iecienītais aktieris Aizeks de Bankole, kas filmējies režisora filmās “Nakts uz zemes” / “Night on earth”, “Spoku suns” / “Ghost dog: the way of the samurai” un “Kafija un cigaretes” / “Coffee and cigarettes”. Filmā redzama arī “Salauztie ziedi / “Broken flowers” zvaigzne Bils Murejs, "oskarotā" Tilda Svintone un Gaels Garsija Bernāls.

“Lapni lūgti zombijzemē!”. Kolumbusam ir asinīs bēgt prom no visa, kas viņu sabiedē. Bet Talahasijs ne no kā neraustās un pat ja viņš satrūktos, tad biedētājam klātos plāni. Pasaulē, kuru pārņēmuši zombiji, viņi ir perfekti attīstījuši savu izdzīvošanas prasmi. Tagad priekšā grūtākais uzdevums: tikt galā vienam ar otru.

“Slaktiņš meiteņu biedrībā”. Vairākas draudzenes no Theta Pi studenšu biedrības ballītē nežēlīgi izjoko kādu puisi. Joks izpaužas tā, ka it kā puiša vainas viena no biedrības meitenēm mirst. Tomēr šis “nevainīgais” joks puisi iedzen izmisuma strupceļā un prāta aptumsumā. Viņš pa īstam nogalina to pašu meiteni, kura, viņam nezinot, ir dzīva... Meiteņu biedrības māsas nolemj piesegt šo traģēdiju un aizmirst to. Tomēr kādu dienu viņas saņem sms, kas atklāj, ka viņu noslēpums ir izpausts. Viss pārvēršas asiņainā murgā, jo viņām uz pēdām ir sērijveida slepkava...

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV